0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
Günaydın kızlar hayırlı günler. Dün 3 yaşındaki oğlum iki defa ateşlendi grip gibi biraz burun falan tıkalı. Acile götürdüm antibiyotik, ilaçları falan herşeyini aldım geldim. Şu saat oldu geceden beri 3 saat aralikla ateşimiz çıkıyor. Dönüşümlü veriyorum zaten. Ilık su ile kompleks yapa yapa düşürdüm ama şimdi yine var. Ne yapmamı önerirsiniz tekrardan götürsem mı ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence götürün zaten çocuk bu illaki hasta olacak keşke olmasalar ama doğa kanunu gibi bişey çok geçmiş olsun bir kere daha götürün çocuğunuzu bence 
(420 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
Enfeksiyona bağlı ateşi annesi 3 gün sürebilir 38 dereceyi geçirmemeye çalışın inşaallah. Çorabına limon sıkıp ayağına giydirebilirsin ateşe iyi gelir. Ama yok içim rahat etsin dersen yine de bir daha götür doktora 
(420 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
(83 puan) tarafından
Rica ederim canım benim senden de Allah razı olsun çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ❤️
0 oy
tarafından
Dün gittin bugün de gitsen bişi yapmadan geri yollarlar. Hatta bazı doktorlar kızıyo bile. Hele bi ilaçlar etkisini göstersin azcık daha bekle bence. Aynı devam ederse yarın gidersin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lorkelorke (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 332 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,004 soru

24,162,694 cevap

335,452 kullanıcı

...