0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Oğlum 2 yaşında dogdugundan beri çok zor bir çocuk çok ağlar hiç uyumaz yemek yemez bir çocuktu sonra biraz düzeldi gibi oldu şimdide 2 yaş sendromuna girdik sürekli ağlıyor istediği şey olmadığı zaman çığlık çığlığa uykusu bozulmaya başladı 5 buçuk aylık da hamileyim artık huni takmaya başlayacağım sizler nasilsiniz benim gibi olan var mı ne yapıyorsunuz kendinizi nasıl sakinlestiriyorsunuz . Bazen inanilmaz sinirleniyorum ve bağırıyorum sonra vicdan azabii:ermm:

5 Cevaplar

0 oy
(7,985 puan) tarafından

3 yaştan selammm:woot:delirmeye ramak kaldı herşeye ağlıyor duygu sömürüsü yapıyor resmen :D 9 aylık kardeşiyle kavga ediyor oyuncak için :Dbakalim nereye kadar böyle devam 

(7,985 puan) tarafından
O tm yapışık bana kimsede durmuyor
Abisi sevmeye çalışsa bile çığlığı basıyor ikiside birbirinden beter :D
(22 puan) tarafından
Off oğlum çok zor belki ikinci kolay oluyor sakin bir çocuk olur diye dua ediyorum :D
(819 puan) tarafından
Ya kızım haziran da 3 yaşına girecek son 1 haftadır istediklerini ağlayarak söylüyor normalde çok güzel iletişim kurarız.  Eve arkadaşı geldiği zaman ağlıyor küsüyor bu yüzden mi ki ? Kızıyorum annecim ağlayarak söyleme ben seni anlıyorum vs diye ama sanki benim çocuğum değil gibi davranıyor bazen.  Ergen gibi kapı falan çarpıyor
(22 puan) tarafından
İşte küçük ergenlik yaşıyorlar resmen duygularını yonetemedikleri ve dile getiremedikleri için bu şekil davranıyorlar biliyoruz ama o an gerçekten bunu sakin atlatmak çok zor oluyor çünkü gün içinde sürekli aynı döngü içindeyiz resmen
(7,985 puan) tarafından
Küçük ergen bunlar yeminle bnmkide öyle kapı carpmalar oyuncakları atmalar
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kızım kreşe gidiyor orda enerjisini atıyor diyebilirim, oğlum da 5 yaşında o da kreşe gidiyor ben de 30 haftalıgım. Evde olsalar bilmiyorum çok zor olurdu. Orda sürekli hareket oyun oynuyorlar.. Gerçekten Allah kolaylıklar versin 2 yaşında benim de kızım öyle çok ısrarcı illa istediği olacak 
(22 puan) tarafından
2 yaşında ki kızın mi kreşe gidiyor . Benim oğlum da 2 yaşında kızım doğduğunda 2,5 yaşında olacak ama ben erken olduğunu düşünüyorum ya kreş için birde kardeşim geldi beni gönderdiler diye düşünür diye de istemiyorum . Off iki çocuklada nasıl olacak. Bilmiyorum
(5,123 puan) tarafından
Evet oğlum 3.5 yaşında başladı kreşe kardeşi 6 aylıktı. Kızım da 19 aylıkken başladı. Kızım mecburen daha erken başladı da şimdi çok seviyor oyunlar etkinlikler  çocuklarla olmak iyi geliyor inşallah. 2 yaş 2 aylık oldu kızım. Duygusal kısmımızı haftasonları ve kreşten sonra full yapıyoruz
(22 puan) tarafından
Çalışıyorsunuz sanırım ben evdeyim ve bilmiyorum tek büyüdüğüm için kardeşiyle birlikte vakit gecirsinler beraber buyusunler istiyorum nasıl olsa bir gün okul hayatlari olacak 4 yaşından önce istemiyorum ama tabi bakalım ikinci çocuktan sonra aynı düşüncelere sahip olacakmiyik :)
(5,123 puan) tarafından
Evet sen de haklısın, bizimkiler de aynı kreşte çoğunlukla dışards oynuyorlar havalar iyi olunca orda da oynuyorlar ama bol bol vakit geçir bebeklik çok hızlı geçiyor
0 oy
(819 puan) tarafından
Kızım 3 yaş olacak yoğun bir sendrom geçirmedi. Oğlum 20 aylık daha onda da bisey yok . İki taneler o yüzden sanırım . Bebek olduğu zaman oğluna da iyi gelecek inşallah. Bebegi önüne aç sevdir üstünü beraber giydirun vs. Benim kızım 1 yaşındaydı kardeşine beraber bakıyorduk:]
(22 puan) tarafından
Benim oğlan çok mız mız ve sıkılgan olduğu için ve babayı çok kıskandığı için bebek bizim için ilk zamanlar da özellikle iyi mi kötü mü olur bilmiyorum ama oynamaya başladıkça daha rahat olabilirim tabi:)
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Ne sen sor ne ben anlatayım baba anne Ananne bannne hala amca kimse durduramadı dün iftarda 
(22 puan) tarafından
Ah ah ben gurbette yaşıyorum babamlara giderdim zehir olurdu sabahtan akşama ağlardı bebeklidiginde ne zor günlerdi Allahim
0 oy
(23,306 puan) tarafından
Bı ara aşırı ağlama krizleri oluyordu. 2 yasa doğru ve özellikle 2 yaş başları. Şuan 2 yaş bitmek üzere . Bu sefer de geçen gün elmayı bol dedi. Böldüm. Neden bildin geri yapıştır diye ağladı. Yani bunlara gülesim.geliyor ama o ilk zamanlarda olanlar sinir bozucu oluyodu. Zamanla hepsi gececek 
(22 puan) tarafından
Bir de o durumlar var di mi istediği birşeyi yaptığın halde istememiş gibi davranmaları . Umarım kolaylıkla atlatırız artık ikinci çocuk da olacağı için düşünduruyor artık nasıl olacak diye
(23,306 puan) tarafından
Normal olduğunu kabullenincr insan bazen daha kolay sakinlesiyo.  Yapcak bişey yok olacak bunlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ozge26 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
+2 oy
6 cevap 194 göst.

Kategoriler