0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (969 puan) tarafından
22 aylik erken mi kizima uzun zamandir cis kaka gosteriyordum smdi o farki anladi ikisinide gelip bana soyler tabi bezli ve yapinca cis diyor 1 2 tuvaletr goturdum biraz yspti ams korktu lazimlik aldim ona oturtturdum basta kiyafetiyle oturdu buna cis yapcaz diye bide artik gelme saatlerindem anladm artik yapmasi gerekiyordu ciplak oturunca kalkti ve kanapenin arkasina isedi :( sonra bak nereye yaptin orays degil cis artik buraya diye anlattim sonra bebeklerini oturttu lazimliga falan bende sonra odadan kaldirdim cis kaka buraya diye bi kriz cikti ama sanirim odada olmasi oyuncaga cevirecek

2 Cevaplar

0 oy
(8,675 puan) tarafından
Erken değil pes etme alisiir böyle böyle yani önceden bana erken geliyordu yalan yok ama eğer şimdi soyluyosa bence alışır ya benim oğlumda bence artık bezden rahatsız oluyo gibi bezini cekistiriyordu dün farkettim ben bazen çişmi yaptın diyorum hemen bezini gösteriyor 20 aylık. Bende 2 yasa yakın baslicam inşallah yaza denk gelsin istiyorum 
(969 puan) tarafından
Ben yaza daha zor olur diye niyetim kisin baslamakti yazin hep disarlardayz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 22aylikken başladım kızıma.ilk başlarda çok çok zor evet ama artık alisiyolar.bazen gerileme dönemi oluyo.bazen sıkılıyorlar.odullendirerek teşvik et tuvalete.

Ay bu seferde benimkini tuvalete götürüyorum çıkmak bilmiyor habire suyla oynuyo bezdim:))) tabi benimki şuan 2bucuk yaşında söylüyor artik
(969 puan) tarafından
Bezini cikardiniz mi aacaba
tarafından
Başladığım an çıkardım.geceleri bile takmadım.cnku beze güveniyorlar,kanepeye oturdugunda yere oturdugunda altına hep minder koydum .yatağına Alez koydum .öyle öyle alıştı.tabi zorlu süreç altına yapiyo bazen söylemiyo.ama götürdükce teşvik ettikçe alıştı.yiprandik ama öğrendi sonunda :)
(969 puan) tarafından
Tabi zorlu olacagi kesin ben suan icin cikarmadim soyleneye anlamasina tesvik ediyorum aslinda benm niyetim gelecek kis ogretmekti soylemeye baslayinca belki ogrenir dedm bende cikarincs bida takmak istemiyorum evde olacagim hafta cikaracagm disari cikmamak icin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 558 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 260 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,484 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,223 soru

24,121,997 cevap

333,527 kullanıcı

...