0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bbabanamamzmzzbxbznznznxbdnsn

1 cevap

0 oy
(395 puan) tarafından
canim yanlış anlama ben olsam ilk istediğinde tutar verirdim 

bence o kendine yakışanı yapmış engellemiş karakter meselesi zaten bu engelleme olayından nefret ediyorum çok cahilce buluyorum

2.sen eşinle.bunlar için kötü olma bence durmadan bak kiz kardeşin beni engelledi bana verdiklerini kac defa geri istediler falan diye varsın herkes seninle küssün ama sen bu konu yüzünde eşinle tartışıp küsme bu benim naçizane fikrim 
tarafından
Esime hicbisey soylemedim annemlerdeyim zaten esimden yuz buluyorlar arkamda durmaz.verdikelrinin hicbirini ben istemedim hatta almam benim var dedim.yine de verdiler o an konusmayim cingeneliklerinden kimseye bahsetmeyim diye.simdu ortalik duruldu pisman oldular guya.elimzdeki arabayi da alip kizlarina vermjslerdi zamaninda.simdi de boyle.kullaniyormusun diyo guya istemiyo kullaniyorum deyince acik acik istiyo israr ediyor.
(395 puan) tarafından
vallah bilmiyorum bizim bu millet neden boyle ben yurtdisinda yaşıyorum burda doğdum benim cooook arkadaşım oldu yabancı coook ben bakiyodum evleniyorlar ne kaynana ne görümce derdi adamlar kendi hallerinde yaşayıp gidiyor kimse kimseye kaşının üstünde toz var demiyor
hayatlarını dümdüz yaşıyorlar sonra bizim millete bakıyordum biri kaynanadan şikayetçi diğeri gorumcede ya işte bilmiyorum bizim ırkta var maalesef bu sorunlar kaynana dursa görümce durmaz o dursa kaynana durmaz
tarafından
Allah belalrini versin kendi gibi ayrilsak kina yakacaklar da yapamadim
(395 puan) tarafından
eğer eşin sana iyise bosver onlar napiyolarsa yapsınlar
ama Allah var benim kaynanam 2 tane görümce var çok memnunum biri okumuş zaten diğeride yurtdisinda yani kendini geliştirmiş insanlar 3 eltiyiz ucumuzde çok memnunuz ama bizlerde çok iyiyiz tabi onlara karşı hersey karşılıklı ama tabi sen iyi olursun saygılı olursun bunu anlamayacak kadar kötü niyetli olur karşı ona işte Bi çare bulamazsin
tarafından
Esimin de umrunda degiliz ben cocuklarla.ugrasiyorum etliye sutluye karismiyorum verirlerse aliyorum vermezse istemem de.isime gucume bakiyorum ugrasacak vaktim yok.ama onlarin tek ugrasi bnm sanki.hicbsey beklemiyorum huzuru bozmasinlar da
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...