0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,248 puan) tarafından
Kızlar oğlumda hiç bilmiyordum kimsede bişey demedi ki panik bir anneyim en ufak şeyde doktora koşarım ihmal etmem o dönem hem hastalığım tedavi süreci eşimin yokluğu 3. Şahıslarin yardımına mecbur olmaktan aşıyı nasıl duymadım kendimi suçluyorm şimdi 4 yaşında oğlum biraz önce instada gördüm 4 yaşına kadar yapılabilir diyor yaptıramayan varmı???  güncel fiyatı nedir ??

8 Cevaplar

+1 oy
(8,173 puan) tarafından
Yaptirmadim kızım 1.5 aylıktı ateşlendi 37 derece ateşle yatış yapıldı on gün hastanede kaldık bin tane antibiyotik verdiler bir gün su hastalık bir gün bu hastalık dediler en sonunda menenjit deyip tedavi sureci bitince gönderdiler . Keşke hiç gitmeseydim dedim . Çok pişmanım çocuğuma bu süreci yasattigim için çok zor bir on gün yaşadım . O zaman zarfında bi abla ile tanıştım .. Çocuğu menenjit aşısıdan hemen sonra hastalaniyor ve gelişim geriliği oluyor çocukta. 8 yaşında çocuk ama tedaviler ile falan anca beş yaşını yakalamislardi .

Yaptıran yaptırır yaptırmayan yaptırmaz elbet kişinin bileceği iş ama aşı her zaman mucize dogurmuyor ... 
-Reklam-
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Ben yaptırmadım ama isimden dolayi yaptirmam gerekiyor durmadan erteliyorum agir bir asi oldugu icin .

4.yasa kadar sinirlamasi yok hatta yas sinirlamasi yok sadece tek doz formu yapılıyor fiyati hakkinda bilgim yok canım ama 2 bin 3 bin olmustur diye tahmin ediyorum
tarafından
Kuzucum ben ilk dozları 3 aylıkken yaptırdım kızıma. Evet ağır ama 1 gece yani. Ertesi gün normale dönüyor çocuk.
(5,432 puan) tarafından
Evet 2 3 güne toparlıyor maddi durumunuz var ise rotayi kesin yaptırinda menenjitide ihmal etmeyin
(22,558 puan) tarafından
Ya ben de zamanı var zannediyorum 3 doz falan var ya onda 3 doz da yapılabiliyor mu
tarafından
Evet 3 doz bexero 3 doz nimenrix yaptırdık
(5,432 puan) tarafından
Belirli bi yastan sonra tek doz yapiliyor canim
0 oy
(8,129 puan) tarafından
Güncel fiyatı bilmiyorum biz yaptirali 3 sene oluyor ama bir yasi yok bugun bile gidip yaptirabilirsin
0 oy
(22,558 puan) tarafından
Ben yaptırmadım. Zamanı geçti diye. Kaldı gitti. 3 yaşına girmek üzere 
0 oy
tarafından
Hiç paralı aşı yaptırmadım bayramdan sonra 2 yaş aşısı olcak 
0 oy
(8,607 puan) tarafından
Biz geçen ay 1250 TL ye (tek doz) vurdurduk. 
(8,607 puan) tarafından
Bizim ki 3 doz bu arada ikinci dozunu oldu geçen ay
0 oy
(9,232 puan) tarafından
4 doz bu aşılar en son 1100 e vurdurdum 1 doz kaldı oda seneye
0 oy
(780 puan) tarafından

image

Upload failed: [object Objelct]

Bn çok erken başladım yaptırdım

Bexsero suanki fiyat 1278

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 412 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
13 cevap 286 göst.
25 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
31 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,661 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,556 soru

24,018,285 cevap

328,100 kullanıcı

...