Kzlar eşim tam bir odun.Allah var alacagim yada alsgm seylerw karismaz ama ozel gun nedir bilmez.onu da gectm her disari cikacagimiz zaman burnumdan getirir soylene soylene cikarz.11aylik ve 3 yasnda oglum var illaki cikilacak zaman soylenecek bisey bulur.Ama kahveye maça kosa koşa gider.Bugun de oyle guneslenelm dedik sokaga inecegiz.Bana diyor bogazli kazak da giyseydn ne o kisliklari giymissn.Kansz oldugumu adet oldugumu usudugumu de biliyo.bende cikardm ustumu baktm buyuk oglumla asagi inmisler gidiyolar nereye dedim berbere diyo guya berbere biraz asagida beraber oturduktan sonra gideceklerdi.ben artk gercekten bunun bu davranusindan biktm bi dedigini iki etmem tatli dilliyim kalp kirmam ama cokkiriliyorum.Ben artk bana olan ilgisinin sadexe cinsellikle baglantili olmasndan da biktim onun disnda ilgi alaka sifir.sizde durumlar nasil bacilar.neden boyle bu erkek milleti yoksa ben mi abartiyorm uzulmektw bilemedm.Yorumlariniz benm icin kiymetli.simdiden tesekkur ediyorum.Yorumlara donemezsem gec donersem kusuruma bakmayn olurmu