0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kızlar biz benim memleketimden eşimin memleketine taşındık ve bizim çıktığımız eve annemler girdi buraya tasinali neredeyse 6ay oldu sürekli söylüyoruz faturaları üzerinize alın bizde ordan gelecek parayla burdakini üzerimize alicaz diye ama almiyolar tamam diyolar gecistiriyolar annemin ikinci evliliği iki kişi çalışıyorlar annem ve evlendiği kişi çalışıyo hani yokluktan da değil bence bizde bı kişi çalışıyo eşim daha dün annemin evlendiği kişiye yine mesaj atmış abi faturalari bu hafta al artık diye görüldü atmış böyle olunca haliyle ben çok üzülüyorum mahcup kalıyorum sabah bende anneme mesaj attım anne biz sorun yaşıyoruz alın büyüyecek mesele değil diye görüldü atmış 

7 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Ay ne sorumsuz annen kusura bakma da . Elin adamı tabi önemsemez. Ama annenin daha düşünceli davranması gerekirdi 
(263 puan) tarafından
Yani bı sıkıştırsa kaç ay oldu al faturaları diye sorun olmicak şimdi bide biz kötü olucaz
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Ayıp ama yaptıkları. Birkaç güne yapmazsa gidip kendiniz kapatın evden çıktık diye. 
(263 puan) tarafından
O zaman da hepten kavga çıkar
(359 puan) tarafından
İyi de böyle devam ederse eşinle kavga edeceksin. Ailene önden bilgi ver perşembeye kadar almazsaniz eşim gidip alacak de. Artık sonrası onları bağlar
0 oy
tarafından
Ben olsam ki boşa demiyorum yaparım yapacağımı bildikleri içinde umursamamazlik yapamazlar 5 kere söylerim insana birşeyi en son bak yapamayin açtırmak zorundayım kendi eviminkileri  söylüyorum demedi demeyin alın üzerinize iki gün içinde derim neden bu kadar basit birşey yüzünden kırgınlık olsun arada derim ben olsun istemiyorum derim geri dönerler zamanisteraede 6 aydan sonra zaman felan vermem mecburum kapattircam derim ne bileyim en son ödemeyip üzerime bıraksınlar kimse kim annem olması birşey değiştirmez benim için bu kadar düşüncesizlikten sonra ta gider cuma günü öğleden sonra kapatırırim bide hafta sonu girsin araya diye açmaya yetişemezler ararsalarda geri annem ben dedim size bana değil kendine kız derim kapatırım küsen küssün umrum olmaz 
0 oy
(350 puan) tarafından
Niye onların üzerlerine almasını bekliyorsunuz siz kapattırın abonelikleri 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Gidin iptal edin aboneliğinizi
0 oy
tarafından
Var ya hayatı kendinize bilerek mi zorlastiriyorsunuz kaç kere soylemissin onlar umursamamis bide peşinden mi koşacaksın 1 hafta içinde almazsanız abonelikleri kapattiracak de o zamanda almazlarsa kapattirin bu kadar basit Bi çözüm varken resmen kendinize dert tasa arıyorsunuz 
0 oy
(7,827 puan) tarafından

İyide onların üstüne almasına gerek yok şöyle yok siz gidip iptal ettireceksiniz :) gerekli yerlere başvurun onlarlık durum yk onların abonelikler kapanınca mecbur açtırırlar ama şuan boorç varsa borç size kalır  hata sizde en başta kapatmalıyfınız

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,590 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 398 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Summer33 (1,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Summer33 (1,311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,170 cevap

347,962 kullanıcı

...