0 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

26 haftalik hamileyim geçen hafta plesantasi aşağıda dedi doktor her an şancı kanama olabilir ama nstde şancı çıkmadı şükür dedi. Demin uzaniyordum kasigima şiddetli bir ağrı girdi bi 3 dk hareket edemedim smdi hafifledi belimde agrım var bebeğim çok aşağıda hareket ediyor bisi olur mu :( bide bi 3 sefer falan kasılma olmuştu bugün karnimda toplanmıştı normalmi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende risk varmış kuzum bi fikrim yok maalesef inşallah bi sıkıntı olmaz. Benimde karnımda öyle kasılmalar olurdu ama benim riskim yoktu
(5,437 puan) tarafından
Inşallah cnm doktor o gün sordu yok dedim ben yinede bi nstyi gornek istyrm dedi bugünde oldu :(
tarafından
Rabbim yardımcın olsun kuzum
(5,437 puan) tarafından
Amin canım sagolasin
-Reklam-
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Doktoruna git kasilma iyi degil bu haftalarda zaten riskin varmis mazallah yanlis bilgi alabilirsin burdan 
(5,437 puan) tarafından
Haklisin cnm hafiflemezse gidicem galiba tek bisi olmasın çok erken daha
(2,963 puan) tarafından
Insallah hicbisiy olmaz cnm.icini ferah tut doktora mutlaka git
(5,437 puan) tarafından
Tm bitanem eşim gelsin bi evede geçmezse mecbur giderim :(
0 oy
tarafından
Risk deyince bisey diyemedim ama toplanmalar kasilmalar bende cok oluyor su azaldigi icin oluyor, magnezyum kullanmadigim zaman oluyor.  Yada bebek haftasina gore gelisimi gelisimi onde ise su yetmedigi icin olabiliyor. Yalanci kasilmalar olabiliyor (dinlenince geciyorsa korkma) belinde agri olmasi da normal cunku illa buyuyor ve baski arttikca agrilar da artacak.  Ama hic gecmeyecek olursa bi acile tekrar git canim iyi dusun iyi olsun
(5,437 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm evet agrım oluyor normalde ama bu şiddetliydi biraz kasilmada normal diye biliyorum bende ama doktor o gün toplanma kasılma oluyormu dedi hyr dedim ben yinede bi nstyi gormek istyrm dedi ondan kafama taktm
tarafından
Tabi ya insan tedirgin oluyor ister istemez icin rahat etmezse kotu olursan git bakalim bi.
(5,437 puan) tarafından
Çok sağol cnm
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ani haraket yapmiş ola bilirmisin??ben ani hareket yaptigim zaman oyle oluyordu
(5,437 puan) tarafından
Uzanıyordum anı hareket yapmadım bugünde hoc yormadım kendimi anlayamadım:((
(6,679 puan) tarafından
Doktorunla iletisime gece bilirsen sor bir
(5,437 puan) tarafından
Malesef özeli biraktm üniversiteye gidiyorum geçmezse hastaneye giderim başka şansım yok
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Kasılmara en iyi magnezyum geliyor canım. Benim de 9 ay boyunca bu risk vardı. Magnezyum içiyordum hergün bi de ev işi kısıtlı yapıyırdum ve dinleniyordum bol bol 
(5,437 puan) tarafından
Desteğin için çok sağol cnm kasigimdaki ağrı gitti gibi belimde ve bacaklarımda var inşallah zamanında gelir. Senin kaç haftalik olmustu
(2,860 puan) tarafından
Tam 38 de geldi. Ona kalsa 35 de gelicekti de zor bela tutuk işte. Ama ben 35 de ağır grip oldum ve öksürük bende aşırı kasılma sancı yaptı o baya tetikledi beni. Zor bi süreç gerçekten
(5,437 puan) tarafından
Evet cnm zamanında gelmiş seninki şükür. Bende bi haftadır çok stresliyim dusunmemeye çalışıyorum sizindemi plesantasi asagidaydi
(2,860 puan) tarafından
6 cm aşağıdaydı :( ben hiç düşünmedim ama hiç stres yapmadım güle oynaya geçirdim. Sende öyle yap canım güzel güzel dinlen bol su iç hep pozitif düşün az zamanın kalmış zaten keyfini çıkar. İnşallah allahın izniyle sağlıklı ve vaktinden kucağına alırsın canım ❣️
(5,437 puan) tarafından
Sağol allah razı olsun canım benim iyiki varsinkz
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm risk varsa doktora görün burda ne desek yanlış olabilir çünkü 
(5,437 puan) tarafından
Sagl cnm smdi daha iyi gibiyim bakalım:(
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Canim cok gecmis olsun bir doktora gorunsen iyi olur ama mumkun oldugunca ayaga kalkma surekli uzan dinlen 
(5,437 puan) tarafından
Sagl cnm benim sagol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 599 göst.
+2 oy
5 cevap 283 göst.
0 oy
7 cevap 293 göst.