0 oy
468 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,349 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 23 aylık. Bayramlık ne alicam bilmiyorum. Mecbur uzun kollu almak zorundayız dimi havalar soğuk olur ? Sizler neler aldınız tavsiye verebilir misiniz ?

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet aldım kargoda şuan kot salopet ve içine de uzun kollu iki tane bady aldim ayriyetten de halası almış gönderecek benim de 2 yaşında 
tarafından
Salopet mi 80 TL canim
(2,299 puan) tarafından
Evet canm
tarafından
Bende salopete 225 verdim vallahi canım zaten her şey ateş pahasi ne yapalım
(2,299 puan) tarafından
Çocuklar icin değer  ben 3 takım aldm Canm valĺa  kendimi gectim çocuklara alıyorum
tarafından
Aynen canım onlar mutlu olsun da vallahi ben daha kendime alamadım sadece bir spor ayakkabı aldım o da ihtiyacım vardı diye yoksa bayram için değil zaten çıkmıyoruz evden aman
-Reklam-
0 oy
(18,734 puan) tarafından
Daha almadım ama alırsam uzun alacam mevsimlik şeyler 
0 oy
tarafından
3 tane pijama takımı aldım 285 TL ye elbise bilmiyorum uygun fiyatta bulursam alırım yokla evdekileri giydirecem 14 nisan doğum günü kızımın bakalım 
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Annem fazlasıyla almış kızım henüz 11 aylık ama slopet ya da tulum istiyorum ben beyaz bi elbise almış içine uzun kollu altına çoraplı don   :)

0 oy
tarafından
Aldım canım Niloya takım aldım jile+bluzlu altına da kilotlu çorap giydircem
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben almadım elbise doğum gününde geldi onu giyer yazlıl alışverişi yapmam lazım defactoda elbiseler 99tl onlardan alcam
0 oy
tarafından
Benim ki daha 3 aylık bayramlık almak için küçük yani 
(1,349 puan) tarafından
Neden kız gayet cici bayramliklar bulursun :)
(8,374 puan) tarafından
Kız asıl onların ki daha güzel oluyor benim kızım üç aylıkken almıştım çok tatlıydı.
tarafından
Evet tatlı ama küçük diye almak istemedim birşey anlamaz şimdi biraz büyüsün anlayacak yaşa gelsin öyle zaten evdeyiz bir yere gitmemiz mümkün değil
(1,876 puan) tarafından
Benim de kızım da 3 aylık elbise hediye geldi onu giydircem altına çorap almam lazım:)
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Kot pantalon uzun kollu üstüne trençkot 19naylık
(1,349 puan) tarafından
Sagol cnm ben de o tar bir şey ybakayim
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Ebelerimiz aldılar bizede 
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Ben almadım ya zaten bi yere gitmiyoruz bı aneanne babaanne. Artı bayrama denk geliyo doğumum. Artı kardeşim kızımınkileri veriyor bana yetıyo. İhtiyaç olursa penye kumastan uzun kollu bı elbısesı var içine uzun kollu zıbın bı de badi ve yelekle giydiririm sen de öyle bişi yapablrsın 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Uzun kollu alabilirsin ben lcw dan 150 tl ye üstü kazak altı müslin elbise aldım onu gıydıreceğim bayramda.
0 oy
(8,374 puan) tarafından
Ben kızıma mevsimlik şeyler aldım. 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Uzun kolu kazak tarzinda aldim. 2 takimda tişört kapri şeklinde aldm 
0 oy
tarafından
Benim kızım da 23 aylık . Annem ceyizine almıştı yazlık Waikiki kıyafetleri var. Ama soğuk olursa almak zorunda kalırım
0 oy
(1,791 puan) tarafından

image

bende bunu aldım 
(1,349 puan) tarafından
Bu çok yazlık değil mi canım nasıl giycek ya hava soğuk olursa
(1,791 puan) tarafından
İçine beyaz badiyle giyer canım
0 oy
(2,395 puan) tarafından
Henüz almadım bende 
0 oy
(913 puan) tarafından
Aldım bı tane siyah pantolon bı kısa bide uzun kollu  t-shirt aldım kısa çok sıcak olursa üstüne hırka atar giydiirim diye düşündüm  annemde hırka almış sağolsun öle ama bu çocuk kıyafeti fiyatları ne yaaaa yemin ederim şu aldiklarim 600 lira nerdeyse ayakkabı hariç bide
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ben aldım salopet civilden çok uygun kızım 3 aylık çok tatlı bütün bebisler 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 399 göst.
0 oy
22 cevap 840 göst.
26 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 533 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,185 puan) tarafından soruldu