0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (3,138 puan) tarafından
Kızlar Ecem temmuzda 3 yaşına girecek daha yeni yeni lazimliga yapmaya başladı ama önümüzde bayram var lazimligi her yere gotursem tuhaf olur mu? Tuvalet eğitimi veriyorum diye hiçbir yere gitmedik yani park hariç. Elimde gezdirsem tuhaf olur mu sizce? Bir de bir sorum daha var. Lazimlikta öğrettiğiniz çocuğunuz ne zaman klozete oturmaya başladı

4 Cevaplar

0 oy
(7,994 puan) tarafından
Ben hiç lazimlik filan uğraşmadım direk WC ye yaptı arada klozette. De götür cnm belki alışır onada bayrama kadar 
(9,080 puan) tarafından
Aynn bende direk klozeylte aparatla yaptirmistim. Lazimlik almadim bile
(7,994 puan) tarafından
Önceden olsa giderdi ama iki çocuktan sonra tuhafıma gitmez :D

Casperiye bizde alaturka var direk ona öğrettim ben
(3,138 puan) tarafından
Ya işte benimki aşırı korkuyor lazimliga bile zor yaptı. Aparat aldım oturmadı korktu altına tabure koydum yine istemedi kaçtı ben de lazimlik aldim mecbur
(7,994 puan) tarafından
Aman ne olacak kız taşı yanında analara herşey mübahtır:D
(3,138 puan) tarafından
Hahaha bence de :D
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Benim kızım 2 buçuk yaşında ilk 2 3 lazimliga Yaptı Sonra kendisi gidip klozete Yapmaya Başladı Beni istemiyor Yanında Kendisi Lambasını Yakip klozete çıkıp Yapıyor :) yani şuan 3 yasinda iki buçuk yaşında.  Başladı 3 yaşına girmeden alisti klozete kendi yapmayı 

Ayrıca tuhaf olmaz lazimlik taşımak Her klozete oturulmaz ne kadar temizlenip silinsede sağlık açısından bence gezdir yaninda 
(3,138 puan) tarafından
Maşallah maşallah darısı benim kızçeme :) ya bana göre de tuhaf değil ama bilemedim
(213 puan) tarafından
Çocuk canım neticede Nesi tuhaf olsun Kullan rahatlıkla Sana laf söyleyenlerede tuhaf bakanlara da zamanında Kendilerinin pet şişeyle gezdiklerini hatırlat ;)
(3,138 puan) tarafından
Hahaha yani napayım çocuk evlerinin ortasına mi isesin :D
0 oy
tarafından
Onların taşınabilenleri varmış. Ama her yere taşımak senin için de zor olur bi de çocuk daha zorlanır alışmakta. 
(3,138 puan) tarafından
O suluk gibi olanlar mi? Onlar çok tuhaf ya yeni yeni öğreniyor diye ona yapmaz
tarafından
Araba varsa lazımlığı taşımak da zor olmaz. Ama bilemedim yaa korkularını aşmaya çalışın. Bayrama var daha, alışır belki
(3,138 puan) tarafından
Bebek arabası var :D inşallah bakalım deneyeceğim
tarafından
Allah yardımcın olsun çocuk büyümekte en beceriksiz olduğum konu bu tuvalet alıştırma çok zor yaaa
0 oy
(9,080 puan) tarafından

image

Biz bunu tasidik❤️:))))
(3,138 puan) tarafından
Yok ua benimki normal ayaklı bişey  bu klozet aparatı dimi
(9,080 puan) tarafından
Evet ama e bebekte sey var ortasi delik bacaklari katlanan lazimlik poset takiosun disarda cck ona yapio ayaklari katlaninca kucucuk bisey oluo. Oglana ondan alcam disarisi icin evde bunu kullanir ablasininkini:))
(3,138 puan) tarafından
Bakayım ona da teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 437 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mesude (2,528 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 384 göst.

Kategoriler