0 oy
542 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Gerçekten çok merak ediyorum ve çok ihtiyacım var

Bazı ilişkiler var adam o kadar çok sevip saygı duyuyorki karısına ne dese yapıyor hep onu düşünüyor falan çok imreniyorum

Bunun sırrı nedir lütfen paylaşın 

Bazı ilişkilerde de tam tersi oluyor yani kadin daha düşkün oluyor kocasına 

Am tabi kadin düşkün olup herseye yumuşak başlı davranınca çok eziliyor umursanmiyor hatta çok çabuk laf söz isitiyor malesef ...

Bizim ilişkide de ben çok severim sayarım deger ilgi gösteririm her dediğini yaparım  tam tersi olsun istiyorum cunku artık çok degersizlestigimin farkındayım. Bu aralar o kadar çok tartışıyoruz ki.laflariyla beni çok kırıyor ağlatıyor ve umrunda olmuyor Buda beni daha çok üzüyor. İlişkimi kurtarmak düzeltmek istiyorum.bi karar aldım artık o kadar çok üstüne düşmeyecem 3 gündür tavır yapıyorum konuşmuyorum konusuncada bende sert tavırlarla konuşuyorum.daha fazla ne yapmam gerek?

Ne tavır sergilemeliyim???

10 Cevaplar

0 oy
(4,655 puan) tarafından
Sen ne yaparsan yap zamanında anansinin yapamadığını sen yapamazsin karakter meslesi olmuştur artık alıştı eşin senin değer vermene ona vazgeçilmez olmadığını göster 
(8,162 puan) tarafından
Ya neden sadece anasını suçlar şekilde konuşuyoruz ki? Sadece sana değil aslında bu yorumum, bir sitem herkese. Yani bana çok yanlış geliyor, sonuçta biz de anneyiz, anne adayıyız. Küfürler de sadece kadına karşı. Yani çok çok büyük bir yanlış. Umarım düzelir bu.
Post sahibi sana da öneri, değer ver ama fazlasına kaçma. Herkesi değil sadece eşinin sözüne ehemmiyet göster. Beş sevgi dili isminde bir kitap var. Onu okuyup oradaki sevgi dillerini deneyerek de eşinin nasıl bir insan olduğunu neden hoşlandığını sana nasıl daha fazla değer vermesi gerektiğini o zaman anlayabilirsin.
tarafından
Suçlamamis ki anneler babalar buyutur egitir ya onlar basaramamis bu yasa kadar senmi basarcan anlaminda demis kocasinin kisiligi bozuk kim napabilir ki
(8,162 puan) tarafından
İşte ben sadece “anasının eğitemediği” kısmına takılıyorum. Sadece anne eğitimiyle olmuyor bu durumlar. Sürekli kayınvalideyi suçlarcasına konuşmak çok yanlış
(4,655 puan) tarafından
Aslında bazı anneler çok yanlış yapıyor kendi çocuğu ne yaparsa yapsın aslan oluyor erkeklerde daha çok oluyor nedense annesine bağırıyor yüzüne kapatıyor sonra anne yine birşey yokmuş gibi yapıyor eee erkekte aynı durumlari eşinden bekliyor
(8,162 puan) tarafından
İşte tek anne değil ki olay. Anneler zaten çok merhametli olur kadınlar fıtraten öyle. Ama anasının eğitemediği gibi bir laf görünce ya da duyunca ben sinirleniyorum ya. Hep düzeltmeye çalışıyorum yani burada da. Yanlış bir söylem çünkü. Biz de kadınız biz de anneyiz
-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Nasıl başlarsa öyle gidiyor malesef ya vicdanlı yetişmiştir karakteri evelinden duzgundur ya da hayattan aldığı ders ile olgunlaşır genelde 40ndan sonra duruluyorlar ana babayi kaybedince yalnizlasma korkusundan sanıyorum bu durumda senin yapacağın birsey yok ne yazık ki 
0 oy
(8 puan) tarafından
Sen kendine değer verdiğin ölçüde değer görürsün. Öncelik olarak kendine değer ver, kendin için yaşa, kendin için kendi ayaklarının üzerinde dur. Bak o zaman nasıl kıymetli oluyorsun.
0 oy
tarafından

Çok konuşan kadınların iliskide basarili oldugunu az gördüm bana göre biraz az konuşmak ben bile tahammul edemiyorum fazla konusan kadina erkekler düz mantıkla direkt soguyodur belli etmese de biraz heyecan duyup merak etmesi lazim acık oynamamak lazim kartlari aksam oldu kapiyi actn mesela o sormadan nasilsin iyi misin demeden bir bir bir bir dökülürsen merak edecdgi bi sey kalmiyor bu iliskinin her alaninda boyle ikincisi isteklerini belirleyip açik açık sunacaksin o dusunsun o yapsin diye beklrntiye girmek yerine bunu istiyorum bitti. Bir digeri de cinsellik yani bu da şans biraz uyumla alakali bana gore o konuda bi ozet gecemem :) benim tecrubelerim ve dusuncelerim boyle herkeste ayni olacak diyemem tabi her iliskinin dinamiği farklidir.

0 oy
(25,983 puan) tarafından
Kaçan govalanır agaaa :D
0 oy
(785 puan) tarafından
Karakter canim istersen yağla balla genede kiymetin bilinmez 
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Ben sensiz de vardım sensiz de olurumu hayat felsefesi yapıp onu hissettirmediğin sürece olmaz bana göre. Güçlü olduğunu bil ve hissettir malesef çok yumuşak olunca eziyor insanoğlu 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Bunun bi sirri yok adam olan gercekten deger veriyo. Keske bi sirri olsaydi da kadinlarimiz hep el ustunde tutulsaydi 
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Anasına düşkün erkek karısına düşkün oluyor ben bunu anladım ve iliklerime kadar yaşadım yeni evliyken eşim anne anne diye eteklerinde dolanirdi sinirim bozulurdu. Çevremdeki insanlar dediki annesine düşkün.olan.karisina düşkün olur otibar etmedim saçma geldi ama zamanla anladım senin sorunun cevabına gelirsek saygı önemli inslalah düzelir açık açık konuş evlilikten beklentilerini şöyle 
0 oy
tarafından
Hep benim sana maddi ihtiyacım yok maneviyat derdim kendim kendime yetebiliyorum zaten dünyada bı sende yoksun ama sevdim için bana teksin öyle bir el üzerinde tutum ki kıymetlim dedim o birtane karakteriyle duruşuyla dedim onada cevremede bunu söylemekten göstermekten hiç cekinmedim çok saygı duydum hayrandım halada hayranım 8 seninin sonundada evet düzgün bı insan ama kaybedebilecegini verdiğim değerin değerini bilmezse gidebilecegimi aynı şekilde el üzerinde tutmazsa ona saygimin hayranlığımin biteceğini ona bunlardan hariç hiç bir ihtiyacım olmadığınıda anlattım adam dediğin böyle olur böylesin böyle bana hep olacağına da eminim çünkü sen benim kıymetlim aynı böyleydi hep tavrım en büyük etkende hep ayakalarimin üzerinde duruyor ve güçlü olmamdi ilk zaman tabiki bi şımarma kendini birşey sanıp degersizlstirmeye çalışmadi değil ama sonra sonra oda bu tavrima hayran olmuştur diye düşünüyorum ve aynı şekilde karşılık verdi hepte der ben senden güçlü olmayı sevmeyi öğrendim diye ben almadan verdim sonrada aldım değeri sevgiyi saygıyı hepte böyle derim çevreme kocam deyin başka şey demeyin ama kaybedeceğini de bilsin düzgün olmazsa

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,029 göst.
0 oy
4 cevap 267 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,392 soru

24,110,590 cevap

332,945 kullanıcı

...