0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında 2,5 yaşına kadar benimle yattı eşim yanımda yoktu geldiğinde zaten 3 yaşına girmişti babasıyla birlikte vakit geçirsin birde artık üçümüzün bir arada olduğunu kavrasin diye birlikte yatıyorduk tabi uyuyunca yerine yatırdım şimdi 2 aylık kardeşi var istediği yatak ve dolabı aldım yatsın diye yine yok şimdi 1 hafta oldu kendi odasında yatmaya başladı oda kendisi durup dururken anne ben artık kendi odamda yaticam diye kendi istegoyle yatmaya başladı şimdi hala yatağında benimde yanında yatmamı istiyor istediği gibi hikâye okuyorum yanına uzanıyorm uyusun diye çok geç uyuyor ne yapabilirim kızlar ya hem Los ışık hemde hol ışığı açık bırakıyorm gece yanına gelip bakıyorum seni öpüyorum diyorum şimdi gelip yanına uzandım hatta nasıl alıştırmam lazım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yavas yavas, ılk gun 1 saat yat sonra yarım saat sonra 15 dk dıye dıye
(1,249 puan) tarafından
Bir hafta oldu cnm dediğin gibi ilk gün kitap okudum konuştuk sarıldık rahat 2 saati buluyor mesela anne gel diyor ya oğlum kardeşiini doyurup gelicem ben gelene kadar kitabına bak resimlere bak diyorum gelene kadar sürekli sesleniyo cevapta veriyorum asla gitmemezlik yapmadım eşimi çağırmiyor babası bazen çocuğa bak yaticam desede   kızımı doyurup beşiğe koyuyorum eşime veriyorum uyutuyor biz odasında yatıp konuşuyorz asla acele etmiyorum uyusun diye
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Yanımda olmadı kızım yatağında yatar ama gece olunca babasının yada benim onun odasında uyumamız ister mutlaka bende bekliyorum erken koy yatağa artık kaçta uyursa 
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Cocuklar odalarina alissalarda zamanla cesitli korku ve kaygiyla annelerini yaninda ister. Benim oglum 2 yasindan beri kendi kendine odasinda uyur. Ama gece kalkip yanimiza geldigi de olur, benim onun odasinda uyuyakaldigimda. Yani sabit sekilde ille burda yatacak diye kendinizi sartlamayin. Suan zaten eve yeni biri gelmis, sizi kaybetme kaygisi vardir. Siz istediginiz kadar anlatin o hareketle inanmak ister. O yuzden size yaninda yatmanizi soyler. Alisana kadar anlayis gosterin bence, guven oturdukca zaten o da kal yaninda demeyecektir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
6 cevap 385 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,403 soru

24,182,868 cevap

336,418 kullanıcı

...