0 oy
1,172 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından

Eşim sigara sevmiyo buna saygı duyuyorum kaç defa denedim olmuyo bırakamıyorum :( eşime yaklaşırken dus alırım yeni kıyafetler giyerim koku sıkarım yani elimden geldiğince güzel kokmaya gayret ederim ama onu opmeme bile izin vermiyo psikolojik baskı yapiyo bana çok zoruma gidiyor:(

34 Cevaplar

+15 oy
(13,666 puan) tarafından
Sigara içen birini öpmek kül tablası yalamaktan farksızdır içmeyen için o kadar kötü rahatsız edici bir koku ki bunu anlaman çok zor istediğin kadar duş al parfüm sık o koku gitmiyor maalesef
(2,883 puan) tarafından
+ verip gideyim
(4,361 puan) tarafından
Çok doğru o ağızdaki tad eşim hissetmezdi ama ben tiksinirdim heleki hamileysem.şükür bırak tı kurtuldu o lanetten
(300 puan) tarafından
+ başka söze gerek yok
(1,279 puan) tarafından
Kesinlikle..
İçmeyenin içilen bir ortamdan geçmesi bile mide bulandırıcı oluyor düşün o küllük ile aynı yataktasın...
-Reklam-
+1 oy
(85 puan) tarafından
Eşim içiyor ben nefret ediyorum eşim beni her öptüğünde lavaboya kusmaya gidiyorum o derece yani cok normal bi durum herkes sigara kokusunu sevmek zorunda deil
0 oy
(6,724 puan) tarafından
İçmiyor belliki enişte içenin halinden anlayamaz o zmn canım ne desek boş yani 
0 oy
(346 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama gerçekten sigara kokusu çok kötü geliyor sigara içmeyene eşimde içiyor ve bende bazen yaklastirmiyorum kokusu rahatsız ediyor disinide fırçalasa üstünüde değişse gitmiyor o koku :(
(2,233 puan) tarafından
Aynen eskiden içen ben şuan nefret ediyorum.hamilelikde bıraktım nasıl içmişim diyorum inanin esimdeki o sakalında biyiginda hamile iken tiksindim hâlen o koku burnumda ve yıkanınca dahil çıkmıyor sigara kokusu hep kendim aklıma geliyor ağzım da demek böyle kokuyordu diye çok çok igrenccccc:(((((
(346 puan) tarafından
Malesef evet bırakmak zor bizimkide düğünden sonra bırakacaktı sözde ama 8 ay geçti hala devam :)
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Oo her 10 dkkdada 1 icerim sürekli duş mu alınır kiyafetmi degistirilir saygi duyacak eşin birakamiyosan cok erkek icipte kadin icmeyen var onlar napsin erkekler bu akdar bakiyomu acaba kendilerine dur eşime koku gitmesin falan
tarafından
Saygı duymak ayrı o pis kokuya maaruz kalmak ayrı adam kendisine yaklaştırmıyor rahatsız olduğu için haklıda kadına sigarayı yasaklamamış ki
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Bende sevmiyorum sigara kokusunu eşim içiyor ve o şekilde yanıma yaklaşmasına izin vermiyorum çünkü midem bulanıyor 
0 oy
(1,601 puan) tarafından
Bende eşimin ölmesinden rahattsz oluyorum kahvehane gibi ağzınn içi diyorum sigara içinde büyüdüm halde nefret ediyorum ailemde olmasa napardm naneli sakız şeker deneyin 
0 oy
(5,395 puan) tarafından
İcmeyene sigara kokusu çok kötü geliyor  Allah'tan eşimde bende kullanmayız ne yaparsanız yapın icmeyince her türlü anlaşılıyor birde burun hassas ise kacariniz yok 
0 oy
(899 puan) tarafından
Çünkü kadınlar hoş kokmali parfüm kokmali.. haklı..
0 oy
(918 puan) tarafından
Yani ağzında illâ tütün kokusu olur içmeyen birine de o koku gerçekten çok ağır gelir . Ben şahsen sigara içen birine sarılmak dahi istemiyorum aşırı beter kokuyor.

Benim ananem de çok bırakmak istiyordu bi senesi kadir gecesinde duâ etmiş Allâh'ım ne olur bırakayım yardim et diye o gece seccadesinin üzerine bir leğen inci döküldüğünü görmüş sonrada hiç içmedi Allâh rahmet eylesin.
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Saat 9 dan sonra içmeyiz biz :D valla kokusu çekilmiyor yatakta bile midem kalkıyor içmeme rağmen 
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Cnm ustunuz kokmasa bile agiz kokusu oluyo o yetiyo zaten. Yanlis anlama sozum sirf sana degil genel olarak oyle
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ben hamilelikde bıraktım yavrum sebep oldu Rabbim sundu bana bunu 2 pakete yakın içtiğimi bilirim şöyle diyim yikansada çıkmıyor koku eşimde yaşıyorum isterse kirklansin hamile iken sakalına biyiginda sinen koku hâlen burnumda kendime.suan ağzımda demek böyle iğrenç kokuyormus diyorum keşke bıraksaniz tadını alsanız bırakmanın neden içmişim dersiniz 
0 oy
(1,394 puan) tarafından
İçmediği için rahatsız oluyordur bende iciyorm eşim icmiyir ben bile rahatsız oluyorm sigara kokuyimuyum diye onun yanında 
0 oy
tarafından
Allah'tan esimde iciyormus o zaman içmeyen insan içenin halinden içen içmeyenin halinden anlamıyor malesef iyi bişi değil sigara ama yapacak bişi yok 
0 oy
tarafından

Eşim de içiyo , sigara kokusu igrenç bişy 

Bazen benm bile midem bulanır 

Arkamı dönerm , ki sürekli dişlerini fırçalayıp 

Her akşam duş almadına Rağmen ;/

0 oy
(5,383 puan) tarafından
Bende eskiden sigara icen biri olarak esimin sakallarina ve ustune sinen sigara kokusunu sevmiyorum. Dusunun ki ben eskiden ictigim halde dayanamiyorum. Hatta icimden derim demek ki bende boyle kokuyordum diye. Gercekten icmeyen birine icen biri cok kotu kokuyor. Isterseniz hamama gidin o koku yapismis gibi oluyor. Bence destek alin birakmak icin, hem sizin icinde en iyisi olur.
0 oy
tarafından
Bence gayet haklı.... 
tarafından
Yaaa Allah bağışlasın kaç aylık ❤️
Ben o günleri atlattım şükür :-)
(3,949 puan) tarafından
Sağol cümlemizinki 2.5 yaşında okadar küçük değil sahurda kalkiyor
(3,949 puan) tarafından
Seninki kaç yaşında
tarafından
18 aylık :-)
tarafından
Benim ki Bi şükür 2 aydır uykusu düzene girdi 2 ay öncesine kadar kırklı bebek gibi sürekli uyanır ağlardı ama atlattık şükür şimdi hasta falan olmazsa gece sadece bir kere uyanıyor emziği ni verip sallıyorum uyuyor yine
0 oy
tarafından
Valla canım ben kendim sigara içmiyorum eşim yanında içiyor bide tütün sarma leş gibi kokuyor içmeyen insan için aşırı geliyor kokusu benim bilr midem bulanıyor eşinde öyledir büyük ihtimal takıntılidir
0 oy
tarafından
Sakız denedin mi hiç sigara bıraktıran sakız yani onu dene istersen babam sigara tiryakisiydi ve çok şükür bıraktı 

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 1,535 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,403 soru

23,896,970 cevap

322,098 kullanıcı

...