0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (120 puan) tarafından
Hanimlar kilo almak icin kullanabileceğim bir ilac falan var mi acaba kullanan oldumu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benım aldıgım nefes bıle 2 kga donustugu ıcın onerı veremıyorum :D

tarafından
Bende senı severım dogum kontrolcu merve :D
tarafından
Bütün kirli camasirlarimi döktün :)
tarafından
Ben sana dedım o nıck degısmedıkce kafamdan sılınmezsınnnn :D 60 kılo olunxa yaz bana altını kabul edemem merveee edeemeeem
tarafından
Ben anca tabutla birlikte 60 kilo olurum bacım nerde bende öyle bünye onu da mezara koyarken çıkarıyorlar :)
tarafından
Bende heralde elım bacagum kopsa 40a duserım mumkun degıl mumkun :D tovbe yaRabbım
-Reklam-
0 oy
(8,658 puan) tarafından

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermis:D

(120 puan) tarafından
Sende mi istiyorsunuz:)
0 oy
tarafından

Ben sana vereyim kız ne kadar lazım :D

(120 puan) tarafından
Bi 10 kilonu alırım:) :)
tarafından
Vallahi tam 10 kilo var vereyim hemen yeterki sen iste☺☺
(120 puan) tarafından
Seve seve alırım vallahi
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Bn surup kullanıyorum bakalım  bı ara kullanmıştım geri verdim kiloyu şimdi tekrar aldım :D
(120 puan) tarafından
Adi ne şurubun doktor mu verdi yoksa kendin mi aldin
(1,005 puan) tarafından
Kendim aldım canım İran.ticaret sayfasından kilo aldırıcı şurup
0 oy
tarafından
Valla bacım benim he kilo sorunum vardı çocukluğumdan beri hep iştahsız zayıf kuru kemiktim 23 yaşında nisanlandim 40 kiloydum 24te evlendim nisanliyken kavga etcez diye 36 kiloya düştüm hamile kalmışım zayıflıktan düşük tehlikem vardı bütün hamileliğim boyunca yan gelip yattım ve bulantı dönemimde bile 5 kilo almıştım doktor yavaş o kadar hızlı alma dedi afedersin kuscami biliyodum yinede yiyodum 55 kiloyla doğuma girdim 48le çıktım sonra lohusalık emzirme derken yemeye devam ettim kussamda yiyodum öyle oye midem genişledi sanırım geçen ay ilk reglimi oldum 35 gün sordu kürtaj falan olmam gerekti aşırı kan kaybım olunca 41 kiloya kadar düştüm şimdi kan ilacına başladım ama boğazıma çok yukleniyorum ne bulsam yiyorum 1 haftada 44 kiloyu geçtim şuan ki bekarligimda denemediğim şey kalmamıştı iştah şurupları mi içmedim balık hapları mi kaç kere yurt dışından ilaçlar gıda takviyeleri getirtti babam olmadı tek çare kafada nasıl sigarayı kafada bırakınca birskiyodum aynı o şekil kafada yicem diye kuruyosun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
5 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 473 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirilganinci (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 320 göst.
0 oy
9 cevap 320 göst.
23 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,749 soru

24,063,252 cevap

330,252 kullanıcı

...