Valla bacım benim he kilo sorunum vardı çocukluğumdan beri hep iştahsız zayıf kuru kemiktim 23 yaşında nisanlandim 40 kiloydum 24te evlendim nisanliyken kavga etcez diye 36 kiloya düştüm hamile kalmışım zayıflıktan düşük tehlikem vardı bütün hamileliğim boyunca yan gelip yattım ve bulantı dönemimde bile 5 kilo almıştım doktor yavaş o kadar hızlı alma dedi afedersin kuscami biliyodum yinede yiyodum 55 kiloyla doğuma girdim 48le çıktım sonra lohusalık emzirme derken yemeye devam ettim kussamda yiyodum öyle oye midem genişledi sanırım geçen ay ilk reglimi oldum 35 gün sordu kürtaj falan olmam gerekti aşırı kan kaybım olunca 41 kiloya kadar düştüm şimdi kan ilacına başladım ama boğazıma çok yukleniyorum ne bulsam yiyorum 1 haftada 44 kiloyu geçtim şuan ki bekarligimda denemediğim şey kalmamıştı iştah şurupları mi içmedim balık hapları mi kaç kere yurt dışından ilaçlar gıda takviyeleri getirtti babam olmadı tek çare kafada nasıl sigarayı kafada bırakınca birskiyodum aynı o şekil kafada yicem diye kuruyosun