0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (215 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar ya benim bir yaşında bebeğim var midesinde problem olduğu için ek gıda fazla yemiyor doktor da zorlama dedi ve mama içiyor mama olarak hangisi olursa hiç reddetmez içer bugün dedesi mama getirdi alfamino adında ama hiç kullanmadım ilk defa duydum iki kutu getirmiş bide yedirsem bişey olurmu tereddüt ettim biraz 

3 Cevaplar

0 oy
(7,447 puan) tarafından
İnek sütü alerjisi olan bebekler için özel bir mama  , sma optipro kullanıyorum ben ilk oğlumda da kullandım şimdi de kullanıyorum çok memnunum 
(7,447 puan) tarafından
Kaç aylık canım
(215 puan) tarafından
12 aylık canım
(215 puan) tarafından
Birde gelişim geriliği var ek gıda yemiyor hiç yani zorla belki oturamıyor bile bebeğim
(1,311 puan) tarafından
Adını unuttum da kuzenim çocuğuna bi mama almıştı raporlu gelişim geriliği için yazdırabilirsen yazdır derim
(215 puan) tarafından
Çocuk doktoruna gidicem onun için teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Internetten kullanıcı yorumlarına bakın mama sıkıntı rahatsız etmesin eden biseyse vermezsiniz sonrası zor oluyo 
(1,491 puan) tarafından
Valla dediğiniz gibi bu alerji mamasıymış ondan öyle tatsızmış inek sütü ve laktoz alerjisi olan bebişlere veriliyormuş tatsz olduğu için bebekler pek sevmiyormuş ama gaz yaptı ishal yaptı kabız yaptı karın ağrısı vs diyen yok
(215 puan) tarafından
Sağolasın canım teşekkür ederim
(215 puan) tarafından
Bende napsam bilemedim ya doktora sorsam mı acaba
(1,491 puan) tarafından
Bugünlük vereceğin maman varsa bugün hep içtiğini ver yarın dr sor öyle ver derim
(215 puan) tarafından
Var canım öyle yapıyım ben sağol
0 oy
(7,447 puan) tarafından

Alfamino®ağır inek sütü alerjisi ve/veya çoklu gıda alerjisi olan bebeklerin diyet yönetimi için kullanılan özel tıbbi amaçlı gıdadır

(215 puan) tarafından
Evet öyleymiş ben de anlamadım acaba Bişey olur mu dedim gelişim geriliği var biraz bebeğime

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde toprakerdininannesi (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,441 cevap

349,083 kullanıcı

...