0 oy
457 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Çok canim sikin ve çok üzüldüm hamileyim ve canim bir sey istedi etle ilgili açik ve net soylemek istemiyorum aşeren olur diye eşiminde dedesi onari kayinina yaptik ya dedi başka şey ye dedi kayinimda diş devlete çalişmakta burda değil  çok üzüldüm ve eşim evde yok gelinçe soylesemi diye duşünüyorum sizce akil verin 

9 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Hamile olarak senin canın çekip yedirmedilerse zaten günaha girdiler boşver hiç bir şey söyleme.
(23 puan) tarafından
Söylemiyim ani susim oyle mii
-Reklam-
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Nekadar ayıp bişey ya
(23 puan) tarafından
Bide yenen bir şey yani ben zaten hepsini iyemem ki sadece canim cekti zaten dadip brakiyorum bir şeyi çok üzüldüm
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Onlar zaten günaha girmişler canım ama sen eşine soyleyince zaman eskiye donmicek ve ara bozucu olarak laf söylicekler sana hiç söyleme bence
(23 puan) tarafından
Ama biktim artik eşimede çikalim başka eve diyorum hep kulak asmiyor yoruldum artik bende
(23 puan) tarafından
Kaç zamantir bekliyosun peki canim
0 oy
tarafından
Onlar senin günahına girmişler zaten cnm esine şöyle dışardan yeditirin sana :)
0 oy
tarafından

Göz hakkı diye birşey var ya , ne kadar günah kazanmış onlar 

0 oy
tarafından
Ayy kıyamam yaa ne kadar günaha girder simdj
0 oy
tarafından
Söyle az bişey alsın yapın canım gerekirse 
0 oy
(496 puan) tarafından

Kıyamam ya :(

Ben olsam eşime şikayet eder gibi değil de daha farklı söylerdim. Senin hakkına girmişler ayrıca 

0 oy
(5,908 puan) tarafından

Esine soyle canim disardan sana getirsin canin ne istiorsa gunah nedir bilmiolar mi hamilesin cok uzuldum :(

İlgili sorular

+4 oy
7 cevap 255 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 366 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,385 soru

24,153,673 cevap

335,039 kullanıcı

...