+1 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kizlar birincisi 6 yasina gircek ikincisi 4 yasina gircek simdi 3 cocuk dusunuyoruz Allah nasip ederse cok zorlanirmiyim acaba ? Birincisi erkek ikincisi kiz ikinci kizim annemde kaliyor arada orayi cok seviyor ama ilk cocugum okula basliycak onumuzdeki sene zorlanirmiyim sizce ..

18 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Daha önce de sordun sen sanki aynı soruyu :) 

Çok düşünme yap artık ;)) 
(305 puan) tarafından
Zaten korunmuyoeuz rabbim ne zaman nasip ederse artik ama iste hep yetebilme korkusu annelik iste
(5,123 puan) tarafından
Rabbim yardım eder inşallah. Diğerleri de küçük değil
(305 puan) tarafından
Oyle sukur eziyetleri yok sadece biraz anlasamiyorlar bir oyuncaga bile kavga ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Benimde 3.cu yolda hayırlısıyla 10 ve 4 yaşındalar  okul zamanı biraz zorlanabilirsin 1.ci sınıf haliyle sürekli ilgi istiyor 
(305 puan) tarafından
İnsallah guzel geciririz bu dönemi
(1,794 puan) tarafından
Hayırlısı
0 oy
(801 puan) tarafından
10 gün önce doğum yaptim ilk oglum 3 yasinda cok zor 3cuyu galiba hiç düşünmüyorum kendine guveniyorsan yap 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Canim henüz daha delirmedim diyirsan yap :D

Benim 3. Cocuk bi anlik gafletke oldu diyelim tek seferde hamile kaldim 3 cocukla zorlanıyorum.  Elbet güzel yanlari var ama biraz daha sonra olsa olurdu ama şükür rabbime nur topu gibi bi oglum daha oldu<3 yani seçim senin ama inan zorlanirsin 

(305 puan) tarafından
Rabbim kolaylik versin insallah canim bende bian once buyusun istiyorum 27 yasimdayim o 20 yasindayken ben 50 olcam cok yaslanmak istemiyorum :) genc anne olmak istiyorum insallah rabbim butun annelere sabir versin olmayanlarada anne olmayi nasip etsin
(3,952 puan) tarafından
Amin canim inşallah.  Hakkinda hayırlısı olsun
0 oy
(15,664 puan) tarafından
Arkadaşım 2. Çocuk birinci sınıfa başladığıktan 3 ay Somra doğum yapmıştı çok zor diyordu okula getir götür dersleri vs diye 
(305 puan) tarafından
İste dusundugum tek nokta bu zaten insallah cok zorlanmam :)
0 oy
(183 puan) tarafından
Benimde kızım 6 yaşında okula baslicak oğlumda 4 yaşında eşim 3.yu istiyo ben istemiyorum okullu olucaz çok korkuyorum zorlanırım diye yapmak istemiyorum  bence biraz bekle derim 
(305 puan) tarafından
Malesef spirali cikartirdim ama duzenli iliskimiz oldugu halde  ikinci 8 ay sonra oldu bakalim bu ne zaman nasip olur bilmiyorum esimle duzenli iliskimiz yok surekli calisiyor  nasip ne zamansa ozaman olur
0 oy
tarafından
Bilemiyorum ya bende 3 çocuk var rabbim onları bana bağışlasın inşallah ama keşke diyorum biraz daha ara koysaydım büyük kızım 6 buçuk küçük kızım 4 buçuk yaşında oğlum 18 aylık insan yetemiyor bazen 
tarafından
Maddi açıdan değil çok şükür ama manevi anlamda
(305 puan) tarafından
Evet insan zaten hep manevi yonu dusunuyor insallah yetebiliriz :(
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim de bir kız bir oğlum var küçükler canları sağolsun 3. Çocuk düşünmüyorum ama olacaksa da arayı açmak isterdim mesela ikinci çocuğum 7-8 yaşında olmalı bebek özlemimi rahat rahat gidermeliyim gibi :)
(305 puan) tarafından
İnsallah rabbim en dogru xamanda nasip etsin
0 oy
(4,933 puan) tarafından
Benimkiler 11 9 7 yaşında lar şimdi 4.yolda.. ilk zamanlar sıkıntı oluyor tabi araları yakın olunca ..okul benim için sıkıntı olmadı oğlum okula servisle gitti kızımıda kendi arabamla ben götürdüm kreşe .. sonra büyüdüler hepsi servisle gitti okula..şimdi çok iyi arkadaş oldular çok güzel anlaşırlar evdeki eğlenceleri hiç bitmez... 4. Ye herkes deli cesareti olarak bakıyor ama bana oda zor gelmicek gibi geliyor.. 
(305 puan) tarafından
Rabbim veriyor kolayligini insallah saglikla dogurup buyurtursun hepsini
0 oy
(729 puan) tarafından
Bence geç kalmışsın tam okula başladığı sıra doğum yapmak mantıklı değil bence ilk yıl çoçuğum anne babaya çok ihtiyaçı oluyor hayatında dönüm noktası yeni bir kardeş olması da hangi birine alışsın biraz bekle bence sana da zor olur en azından okula başladıktan sonra hamile kalsan yine iyi doğuma kadar okula derslerine arkadaşlarına alışmış olur
(305 puan) tarafından
Canim benim ikinci çocuğun. Duzenli iliskimiz olmasına rağmen 8 ay sonra oldu simdi fazla duzenli iliskimiz yok esim surekli çalışıyor bakalim bu ne zaman nasip olur bilemiyorum :(
0 oy
(3,853 puan) tarafından
3 cuye geveyim 21 haftalik.buyuk kizim 4 bucuk yasinda ikimcim 2 bucugu gecti .
(305 puan) tarafından
Masallah canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
(3,853 puan) tarafından
Sagolasin kuzum
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Kızım 8 yaşında oğlumda 2 buçuk yaşında ve hamileyim 3. Ye kızım servisle gidip geliyor bende düşünüyorum yete biri miyim ALLAH büyüktür. Nasip varsa olur ALLAH yardım ediyor. 
(305 puan) tarafından
Aynen rabbim yardimcimiz olsun insallah
0 oy
(4,167 puan) tarafından
1.sınıf hiç Kolay değil, bence az biraz daha bekle. 2 numaranın hakkına girersin, tecrübelerim var. Zorlanır sın. 
(305 puan) tarafından
İnsallah rabbim ne zaman hayirliysa o zaman versin :(
(4,167 puan) tarafından
Aminn.
0 oy
(266 puan) tarafından
Allah yardım eder merak etme herzamn hayırlısını iste canım benim 
(305 puan) tarafından
Zaten tek istegim bu hayirlisi olsun ve vatana millete anneneye babaya hayirli evlat olsun insallah
(266 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,612 puan) tarafından
Bilemeidm ben tek çocukla zorlanıyorum vallah calistigim için ajsjsjsjs mi
(305 puan) tarafından
Calismak cocuk bakmaktan daha kolay gercekten :)
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Benim ilk oglum 11 olacak. Ikinci oglumda 8 yasinda. Simdi 9 aylik kizim var. Supriz bi hamilelik oldu. Duyunca bu kadar uzun zamandan sonra nasil olur ki falan dedim. Ama en guzel zamanmis valla. Ogullarim okula gidiyolar. Biz evde yalniziz. Abilerinden falan cok sey ogreniyo. Isim olunca bakiyolar falan. Eve yeni bi hava getirdi kizim. Yasin gencse bekle:) yok hemen olsun hepsi aradan ciksin dersen de yap. Benimkiler epey buyudu. Kendileri yapiyolar herseylerini. Seninkiler daha kucuk. O yuzden biraz zorlanirsin ama zamanla yoluna girer hersey
(305 puan) tarafından
27 yasimdayim ne biliyim bende fazla gecikmeden bian once buyuteyim hepsini diyorum :)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim biri 6 yaşında biri 2 yaşında biri 10 aylık ben okul da olduğu için zorlanıyorum bazen delircek oluyorum ama senin ikinci biraz daha büyükmüş ondan benim kadar zorlanmazsın
(305 puan) tarafından
Aynen  zaten benim ikinci annennesiyle vakit geciriyor oraya gidip geliyor arada  baska bi zorlugum yok sulurler olsun rabbime
0 oy
(3,321 puan) tarafından
30 yaş altıysanız bekleyin canınızın düşmanı olmayın derim. N.kadar geç o kadar iyi 
(305 puan) tarafından
27 yasimdayim 28e gircem canim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 594 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 531 göst.
+1 oy
7 cevap 151 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy