0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar kaynanamın haksızlığına dayanamadım lafımı söyledim dayanamayıp kalktı gittiler ben yokken küçük oğlana ev yaptırmışlar kredi çekip yarısını bunlar ödemişler bu ev de abinin diyp hakkın yok demişler ama ben oturmadıktan sonra bana faydası yok yüksek kiraya çıkıcaz kayınbabam da ben sizi desteklicem dedi düşük kiralı ev tutarsanız yardım edemeyiz dedi kaynanam diğer oğlan darılır dedi ben de ona ev yapmadınız mı dedim konu ordan çıktı kayınbabama dedim baba vereceğin para kalsın istemiyorum dedim sert bir şekilde o gündür konuşmuyoruz ama bayramda gitmek zorundayız annem de gidin diyo şimdi nasıl davranıcam bilmiyorum huzursuz olduğum ortamda bulunmak beni çok rahatsız edecek yardımcı olur musunuz hal ve hareketlerim nasıl olmalı 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,103 puan) tarafından
Huzursuz olma, huzursuz et. Sen git, gayet ciddi ol. Bırak yüksek gerilim hattına onlar kapılsın.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Konuyu hiç anlamadım karışık olmuş. Bence gitmelisin ne olursa olsun Müslümanız biz bayram da küslük olmaz illa can ciğer olmak zorunda değilsin mesafeni korursun 
0 oy
(21,764 puan) tarafından
Eşimin hatrı sadece ailesi olduğu için görüşürdüm ve mesafeli bir şekilde gelin olarak bayramlaşmaya gider hayırlı bayramlar der iki saat oturur gelirdim 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben gitmezdim canım eşim çocuğumla gidecekse gitsin derdim sonuçta ortada büyük haksızlık var
(108 puan) tarafından
Haksızlık dimi ya sonradan ben kendimi suçladım ama bu sizin dedikleri evde kendileri oturuyorlar küçük oğlana kredi çekip ev yaptırıyorlar üst katına bize gelince yardım etmeyecekmiş eğer uygun kiralık ev bulursak
(6,437 puan) tarafından
Kusura bakmasın haa o kırılır küser bölümünü söylemeseydi tabi yardım ederlerdi sende istediğin evde lüks bir şekilde otururdun  hem ona sıfır daire yapsınlar hemde o kızar kıskanır falan desinler yok öyle dünya herkes bayram ölümlü dünya yazmış ölüm bi bize mi var
(108 puan) tarafından
Aynen canım doğru söylüyorsun
0 oy
(879 puan) tarafından
Bende konusmuyorum ama bayramda giderim konuşmam yüzlerine bakmam gider odada otururum gidene kadar ama eşimin hatri için giderim 
0 oy
(12,038 puan) tarafından
Yani okuyorum ama kusurabakma canım.o eşinin ailesinin mali ,o da eşinin ailesi.yani bu kadar beklentiye nasıl giriyorsunuz anlamıyorum.bir tarafı kira ödemeye zorlanacak adam karı almayacak.babasi sizi desteklemek zorunda değil.yani bu malı vermiyoruz satıp yicez deseler laf söylenmesini tuaf buluyorum.ne dinen ne hukuken bir kişinin eşinin mirasını (aile mali ) ne yaptın demeye bile hakkı yoktur.aile.sizin demiş olabilirler o ev için.ama ne zaman ölüm olur miras helal olur o zaman eşin kardeşi ile oturup anlasir
(108 puan) tarafından
Elbette mecbur değiller ben bana yardım edecekler demedim ki babasının ben sizi destekleyeceğim diyip kaynanamın düşük kiralı ev bulursanız desteklemeyiz Levent darılır dediğine sinir oldum

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 955 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oglummmmm (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 219 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 622 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.