0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Oğlum 1 yaşına kadar çok iyi gidiyordu sonra diş,hastalık,ateş derken iştahı gitti,iyice yerinde durmaz oldu hareketlendi... Bir yildir hiç kilo almamış 2 yaş aşısı vardı ebe yorum yapmadı iyi yada kötü demedi internetten baktım bu ölçülerde çok değil mi? Demir eksikliği var acaba ondan mı kilo almıyordur bilmiyorum. Şimdi iyi ama az daha zayiflarsa yaşıtlarından geri kalacak. Ne yapmam lazım 

image

5 Cevaplar

0 oy
(6,434 puan) tarafından
Her çoçuk ayrı kızım 3 yaşında 19kg yeğenim 4 yaşında daha yeni 15kg oldu tüm tahlilleride temiz eğer demir eksikliği varsa ilaç ve takviye kullan canım kafaya takma kendin demişsin hareketli diye
(1,328 puan) tarafından
Evet çok hareketli yemek yerken bile oturtamiyorum. Sadece demir eksikliği var. Sizin kıza da maşallah benimki sütten kesme aşamasında ondan iştahı yenice duzelmeye başladı inşallah alır biraz
(6,434 puan) tarafından
Alır alır emzirilen tüm çocuklarda mı oluyor bilmiyorum anne sütü alanlar tanıdıklarım ek gıda fazla yemiyor zayıf falan yoğurt normal süt yemek falan düzeni oluştur emmeyi kesince toparlanır balık yağı kullan mesela
(1,328 puan) tarafından
Balık yağı eczaneye sordum erken dedi bide doktora sorayım bari teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Benim oglum da 3 yasindan 4 bitene kadar hic kilo almadi ama suan artmaya başladı. Her hangi bi sıkıntı olsa zaten belli olurdu endise etme ama cok da merak edersen bi çocuk doktoruna götür canim 
(1,328 puan) tarafından
Bizimde artmaya başlar inşallah
0 oy
(8,987 puan) tarafından
1 yas kilosunda baya bi takilio ccklar benim kizda baya kalmisti o kiloda
(1,328 puan) tarafından
Normal midir sizinki ne zaman almaya başladı
(8,987 puan) tarafından
Benim kizim hep tombalakti 1 yasinda 14 kusur kilodaydi 14 - 15 arasi baya bi takili kaldi birbucuk sene kadar nerdeyse cunku ek gida almiodu gunde tek ogun corba gekir kalani meme emiodu hep haliyle kilo almiodu. 2 yastan sonra toplamaya basladi memeyi birakio yemek yemeye alisinca 3 yaslarda 19 li kilodaydi  4 yasta anasinifina gtti baya hareket artti 22 fakandi. Suan 6 yaş. 28 kilo. Ama yasitlari 23 24  civari
0 oy
tarafından
Boyu uzadıysa hiç dert etme 
(1,328 puan) tarafından
Boyu da 88 cm çıktı
tarafından
Sen İnternettekileri boşver, geçen seneye göre boyu uzadı mı?
(1,328 puan) tarafından
Boyu 8 cm kadar uzamış
0 oy
(22,554 puan) tarafından
Boyuna gitmiştir. 6 aydan sonra kilo alımları aşırı yavasliyo ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 473 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 632 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
12 cevap 546 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde 1prenses1prensAnnesi (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,513 soru

24,017,633 cevap

328,083 kullanıcı

...