Arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim evlenirken böyle değildi. Evlendik sonra dini inancını sorgulamaya başkadı. Ne oruç tutar ne namaz ne kuran ne cuma bayram namazına mı bile gitmezsin ben bi konu hakkında bu kul hakkına giriyo desem bağırıp çağırıyor bıktım senin aşırı dini inancından rahatsız oluyorum aşırılığındn diyo. Halbuki aşırılık yok keşke olsa. Namazımı kılıyorum Allaha şükür. Son zamanlarda gusül bile almamaya başladı. Çok uyardım ama dinlemiyor direk bastırıyo laflarımı. Karışma bana vs. Hepsini geçtim akşam arkadaşıyla telefonda konuşurken duydum Bi konudan bahsediyor toki çıkmadı zengine veriyo fakire vermiyo ben bu yüzden ona inanmıyorum işte dedi. Başımdan aşa kaynar sular döküldü. Herşeyi kabul ederim sorguluyor yapmıyo vs ama ik defa ağzından Allaha inanmıyorum kelimesini duydum. Şimdi böyle Bi konu olunca nikah düşer diye duydum zinaya girer artık bu evlilik diye. Sizin yorumlarınız nelerdir. Çok zor durumdayım çok soğudum ondan bir lokma ekmek veresim gelmiyo. Diceksiniz onun dini inancı ona. Ama öyle olmuyo işte aynı çatının altında heleki dalga geçmesi hafife alması çok zoruma gidiyo. Bu yüzden 3 yaşında çocuğumu camilere götürüyorum tanıtıyorum sureleri öğretiyorum öğrenebilecek tek mecra annesi çünkü. Hiç babasıyla cumaya bayram namazına gidemeyecek belkide. Sedef hastası kendisi işte Allah niye bana bu hastalığı verdi kanser de edecek yakıında beni iyileştirmeyo.ya yapma etme diyorum imtihan bu niye isyan ediyosun daha kötü Bi hastalığın da olablrdi her hasta dinden mi soğuyo diyorum işte beni anlamıyorsun etmiyorsun. Çok zor Bi durumdayım ya nefret ediyorum sanki ondan sıf bu konu değil tabi. Huysuz aksi tuhaf birisi işte
Alimler seyhulislam ibni teymiye, ibn kayyim el cezviyye, kurtubi, ibn manzur ve zerkeşi bizim donemimizde değilde peygamber efendimize yakin dönemlerde yasamis ilim tahsil etmiş alimlerdir guvenirlilik bakiminda onlarin eserlerini okumak daha iyidir, gunumuzdeki sozde alimler kendi hevalari ile birseyler ekleyip konuyu malesef yanlis cevapladiklarina sahit olabiliyoruz
1,490,168 soru
24,354,242 cevap
346,648 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın