0 oy
475 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (704 puan) tarafından
1  hafta evvel özelde sezeryan. Oldum amaliyat yermde Bi anormallik var görüntü olrak doktora sorgmda normal geçer deyip geçiştirdi. Üstelk doğmdn snra hç ilgilenmedi. Hemşire 3 4 arkadşm vr fotosunu attm onlara hiç biride olabilir normal demedi. Bi tanesi baya bilgi verdi fotodan anladgm kadarı ile dikişler düzgün atlmamş dedi o kendi dilinde anlattı ama Bn anlamadm pek gevşek olmş tutmamış fln filan. Üstelk snn bu dişlerinin enfeksiyon olma ihtimalde yüksek dedi dikkt et dedi o kdr kafaya taktm ki bebeğime bile kndmi veremiyorum o tarafım devmlı acıyo diğer taraf hç etkilemez sen o tarafım yatarken kalkarken acıo korkuyorm Bi hata mı yaptılar saglığımı etkilerse DİE. Doktorm ise norml dedi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yerinde olsam başka bi doktora giderim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Enfeksiyona dikkat et pansuman yapilmasi gerekiyorsa mutlaka duzenli yaptir. Rabbim sifa versin cok dikkat et canim benimm:( ide baska bi doktora gostersen mi acaba

(704 puan) tarafından
Gösterim cnm başka doktora
0 oy
(12,763 puan) tarafından
O nasıl doktor muş benim doktor 2 3 kez yanıma gelmişti sen Bi başka doktor git istersen baktın harbi öyle dava açarsın  iş işten gecmesin 
(704 puan) tarafından
Gitcm cnm başka doktora inşallah norml bişydr
0 oy
tarafından
Valla canim benimde aynen öyle doktor bi sıkıntı yok sezeryan oldun  zamanla toparlayacaksın dedi yinede kafanda soru işareti olmasın başka bi doktora görün 
(704 puan) tarafından
Kız hala acıyomı 1 ay olmş bide 2 haftada geçio diyolr nasl oturup kalkmak yataktan kalkmak zorluyomu
tarafından
Her insanın bünyesi bir değil canim oturup kalkıyorum sıkıntı yok ama dikiş yerlerim acıyor sertlik var hâlâ
(704 puan) tarafından
Canm inşallah tez vakitte geçer bnmde çok sert hatta şiş sag taraf kırmızı Bi şeklde kabarık 1 hafta oldu normlmi blmiyorm gidicm kontrole
tarafından
Inşallah canim iyilesiriz  biran önce ben gittim bi sıkıntı yok  sezeryan oldun normal dedi
(704 puan) tarafından
İnşallah canm insanın psikolojisi bozuluyor
0 oy
tarafından
Cnm ilgilenmek zorunda özel paranı veriyosun sonuçta tekrar git bir anormallik olduunu söyle. 
(704 puan) tarafından
Ya sözde ilglniyo cnm benm fln filan yalaka gbi ama yptgı işle ilgilnmiyo
0 oy
(306 puan) tarafından
Canim madem boyle daha neyi bekliyorsun baska bir hastaneye gitsene. 
(704 puan) tarafından
Gidixm cnm randevu aldm gidicm işte düzelir mi normlmi ki derken daha 4 gün oldu Bn farkedeli bunu doktor düzlr deynce bkledm
(704 puan) tarafından
Gerçi gitsem ne fayda gidicm ama olan olmş yani

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,144 soru

24,165,130 cevap

335,570 kullanıcı

...