0 oy
87 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar çok şaşırdım :) ben bebeğimi 8+5 biliyordum meğer daha 6 haftalıkmış ilk doktorum demişti onun demesine hesaplayın a 8 olması gerekiyordu. Ayrıca ilk doktorum katiyen tedavi için kullandığım ilacı asla kuşlanaössın diyip anlaşmalı ilaç verip beni 400 TL zarara soktu meğersem benim kullandığım B sınıfı zararsızmış şimdi ben neye yanayım bebişini küçük olmasına mı tedavi bıraktığım için aldığım 4 kiloya mı kadına inanıp aldığım ilaçlara mı :/
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(617 puan) tarafından

Amaaan hangisine yansan bilemedim valla

Ama bebis sağlıklı olsun da <3

(192 puan) tarafından
Ha bide bebek beslenme ile ilgili bilgi istediğimde bana şunu dedi : tamam hemen bilgi veriyorum....... Kitap oku. Muazzam bir fikir değilmi okuduktan sonra yicem herhalde
(617 puan) tarafından
Ne saçma sapan iş şikayet etsene  kitapda yazan ayrı onun verdiği bilgi ayri ukala ukala
(192 puan) tarafından
Allah a emanet bebişkom ve ben :)))) bir aşağıdaki yorum yazdım cevap olarak eşim hakkında da yorumu vardı hiç heyecanlı değil elinde telefon varmış.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
8 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selva16 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,624 soru

24,113,562 cevap

333,099 kullanıcı

...