0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanimlar bebegim yasina girdi sukur bebek arabamiz var ama cok agir tasimasi sorun soyle bi elime baston bebek arabasini bi elime bebegimi alip evden cikmak istiyorum yatar pozisyonda olan memnun aldiginiz baston bebek arabasi  ve isofix hangilerinden memnunsunuz markalari neler 

7 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Prava marka baston bebek arabası kullaniyroun tam yatar ve tentesi tam kapanıyor memnunum
tarafından
Tamm canim bakim ona ben bi netten
-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından
Bende şurada bekliyim arayışlardayım hala 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Hamilton R1 marka aldık daha yeni ebebekten çok hafif sürüşü çok kolay ve tek tuşla katlanıyor çantasıda var yer kaplamıyor 
(7,448 puan) tarafından
Çok güzel hemde
tarafından
düzenlendi
Aldim canim Bugun gercekten cok rahat ve hafif bide 800 tl hediye ceki kazandim :D
(7,448 puan) tarafından
Ooo süper güzel günlerde kullanın :) ah desene bir alışveriş serüveni seni bekliyor :) evet oğlumuz da sevdi arabasını oturttuk dün hadii dedi :))
tarafından
Isofixi dolaptan felan ikimci el almayi dusunuyordum normalde bunuda artik ebebekten alicam mecbur onu arastiriyorum simdi tavsiyen icin sagolasin canim:)
(7,448 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek güzel günlerde inşallah :)
0 oy
(9,080 puan) tarafından

OGecen e bebekten baktil hamilton luxux r 4200 du 3500 e dusmus yarin gdip alcaz bizde.  Uyhun olanlar bir ay iki ay ocinde  problem cikariyormus. Kuzenim tois babt kullanio. 50 kilo tasima kapasitesi varmis. Mmnun ama yorumlarda hep kirilio falan dio. Kuzenim pek benim hayrima bisey tavsiye etmez sirf mmnun olmadigi geyi memnunum der diye onan inanmiyorum:) tanimadigim kisilerin yorumlari daha inandirici bana gore

(7,448 puan) tarafından
Hamilton R1 daha yeni aldık çok güzel gerçekten
(7,448 puan) tarafından
Şimdi baktım sitesinden 4300 hala kuzum
(9,080 puan) tarafından
:))bende tam sana yaziodum mmnunmusun diye. Yarin alcaz bizde
tarafından
Bu markayi ilk kez duyuyorum baktiklarim buna gore baya uygun ama dedigin gibi saglamlik olarak baya fark olabilir aslinda parayi kiyip boyle birsey almak lazim
(7,448 puan) tarafından
Çok memnunum biliyorsun bende iki bebek var büyük oğluma aldık tek tuşla katlanıyor çok hafif ve çantası var bir kaç ay sonra diğer oğlumuzada alcaz  yaza yani
0 oy
(682 puan) tarafından
Kabin tipi bebek arabaları var  bavul gibi çek götür geçen hafta baktık bizde ondan alcaz galiba bende araştırıyorum hem tam yatar hemde katla tut ucundan sürükle çok hoşuma gitti 
tarafından
Netten baktim canim goruntusu felanda bastona cok benziyo kullanisli birseye benziyo arastirmak lazim
0 oy
(3,856 puan) tarafından
Ben kraft auto kullanıyorum memnunum 
0 oy
tarafından

Joıenın baston arabasını aldık 5 ay oluyo memnunum ben, bebek oto koltugu da chıcconun almıstık o da tas gıvı cıktı tabı fıyatı ne oldh bılmıyorum, ben hamıleyken almıstı esım :D 1200du o zaman 

tarafından
Oooo sen baya uyguna almissin canim ya suan olmus 7bine yakin:D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 173 göst.
22 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nefize (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,443 soru

24,183,663 cevap