0 oy
143 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,882 puan) tarafından
Babası meryem adını istedi ben de iki isim seviyorum yanına yakışacak izim bulmakta biraz zorlandım klasik azra koymak istemedim. İnci hoşuma gitti ikinci isim olarak. Bu ikili nasıl sizce. Bir de kayinvalidem meryem adını koymayın çileli bir kadındı o dedi. Baskalari da isim ne niyetle koyarsan o olur diyor. Hz Meryem cok iffetli bir insanmis ben böyle bakıyordum meseleye aslında. Ama yinede eşim sevdiği için koyacağız gibi duruyor.

9 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Meryem ismi çok güzel benim ablam da bi kızım olsaydı adını Meryem İsra koyardım diyordu hep.. Benim de yakın arkadaşımın yiğeni Meryem İnci bence çook güzel eşinle senin seçtiğin isim tam tamamlamış ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Meryem inci yerine inci Meryem çok güzel olur bence.
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Meryem Azra Betül hepsi aynı anlamı taşıyor zaten canım. Yanına inci güzel bence 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Azra ismide Hz Meryeme verilen isimlerden biri bu isimde kimi tanidiysam sağlam karakterli ve güzel oluyorlar 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Görümcemin kızı Hanne Meryem.
0 oy
(54,089 puan) tarafından
inci de cok guzel isim meryem inci 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Meryem ikra çok güzel düşün istersen
0 oy
tarafından
Bence ikinci ismi Meryem olsun. İleride yan isim olarak kullansin. Önume inciyi köy koyacaksan.

En azından daha modern isimle seslenirler
0 oy
(266 puan) tarafından
Meryem inci sanki yakismadi canım daha doğrusu Meryem tek başına katılabilir gibi yanına bir isim yakistiramadim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 442 göst.
30 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gumbhill (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,676 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.