0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,827 puan) tarafından

Kızlar oğlumun dünden beri ateşi çıkıyor max 37,5 ama karnım ağrıyor diyo dün ishaldi bugün biraz koyulaştı kakası muz yedirdim ama aniden ateşi çıkıyor kıp kırmızı oluyor derece yanlış ölçüyodur diyede korkuyorum :( çok halsiz her yerim ağrıuor diyo sürekli ağlıyor mayısta 4 yaşına girecek antibiyotiksiz iyileşmez mi acaba ne yapayım eşimde gececi iki çocuğum vr gece ateşi çıkarsa müdahele ederim ama ağlarken kardeşini utandırırsa ikiaine nasıl bakarım diye kara kara düşünüorum bana akıl verin

6 Cevaplar

+1 oy
(23,438 puan) tarafından
37.5 çok yüksek değil. Ama vücut ağrısı yapiyodur yavrucuga. Allah'ım şifa versin inşallah tez zamanda. Ateş düşürücü varsa onu kullan istersen çünkü vücudu da agriyinca uyuyamiyordur. 
(7,827 puan) tarafından
Amin canım sağ olasın
-Reklam-
+1 oy
(8,712 puan) tarafından
doktora götürmedinmi karnı neden ağrıyor 
(7,827 puan) tarafından
Götürmedim canım ishal bir gün sürünce gündüz iyi gibiydi ama akşam olunca yine başladı
+1 oy
(795 puan) tarafından
C nm d3digin gibi belki ates olcer yanlis olcuyodur bence doktora gotur cnm ne olur ne olmaz  ALLAH im sifa versin insALLAH 
(7,827 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bence mümkünse bi gotur canim belki kan vs ister icin rahat eder en azindan enfeksiyonel bi sey varsa ilerlemeden tedavi edilir
(7,827 puan) tarafından
Doğru diyosun canım sağ olasın
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Bence götür geceye bırakma. Pişman olursun. Ben kendim 3 gün direndim çektiğim acı boşuna. Antibiyotik kullanmadan iyileşemezsin dedi. 3 gecedir perişan oldum ateş titreme çok kötü. Götür çocuğunu 
(7,827 puan) tarafından
Aralıktan beri hep hastalar 2 hafta iyiyiz snra 1 ay hastalık çekiyoruz :/
(7,827 puan) tarafından
Sana da çok geçmiş olsun canım
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Bu aralar kanda enfeksiyon çok var çocuklarda bir götür varsa düşmez canım ilaçsız geçmiyor z geçmiş olsun 
(7,827 puan) tarafından
Sağ olasın canım :(
(7,448 puan) tarafından
Geçen iki hafta bizde öyleydik sağlık ocağına aşıya götürdük büyük oğlumu ordan kaptı küçük oğlumada geçti iki aylık bebeğim antibiyotik kullandı büyük oğlum da ilk kez kullandı kanda 22 olduğu için mecbur kaldık :(
(7,827 puan) tarafından
Yaa niye o kadar yükselmiş yavrum benm şimdi nasıllar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
+2 oy
26 cevap 646 göst.
+3 oy
12 cevap 246 göst.

Kategoriler

1,476,723 soru

24,173,410 cevap