0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Kizlar geçen pazar eşim evdeydi iftara gorumcemle gidecektik o pazartesiden çağırmıştı bizi sonra cumadan dedim buluşuyor muyuz gorumcemde cumartesi çok misafirim var ona hazırlık yapıyorum şimdiden ertesi günde çok yorgun olurum toparlananam dedi az öncede mesaj atmış bu cumartesi sizi bekliyorum iftara yazmış siz olsanız gider miydiniz 

Gelemeyiz canım dedim biliyor bu hafta eşim gececi 

4 Cevaplar

0 oy
(10,000 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben bıda gıtmem
(7,369 puan) tarafından
Dimi bir de biliyor eşim gececi bu hafta sonraki hafta gelin o zmaan diyor bende gelmeyecek dedim ama baya  sinir oldum
(10,000 puan) tarafından
Haklısın bence boşver kendi ayıbı olur
(7,369 puan) tarafından
Abisinin nasıl çalıştığını da biliyor yani sinir oldum ama çocuk oyuncağımi gerek yok yazdim
(10,000 puan) tarafından
İyi yapmışın kendilerine gelince sorun ediyolar herşeyi
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım biraz sinir oldum ama birazdan düzelir eski halime dönerim açar müziği atarım göbeğimi çokta umrumdaydi
(10,000 puan) tarafından
Ben gibisin sende hemen sinirin geçiyo bende sinir olurum ama sonra aman der takmam bile
(7,369 puan) tarafından
Ne takacam kız bir kere geliyor hayata
(10,000 puan) tarafından
Aynen canım haklısın
(7,369 puan) tarafından
Kız bende 6 görümce 5 elti var takarsan nasıl yaşayacam
(10,000 puan) tarafından
Baya çok muş gerçekten benim 2 görümce elti var 1 tane kücük olan idare eder ama çok sevmem buyük olanı hiç sevmiyom 3 ay önce bana yazdı babam bakcen evine Alcen dedi hayır dedim o zamandan beri konuşmuyom elti sesiz o karışmiyo pek bişeye
(7,369 puan) tarafından
Valla hepsi konuşmayı biliyor icratta kendilerinde bir şey yok bizden bekliyorlar çok merakliysalar kendileri bakıp yapsınlar
(10,000 puan) tarafından
Öyle canım herşeyi bana bırakmaya calışıyolar kücük evlatlık verilmiş kızgınım onlara ben banesiyle bakmıyo oda hiç ilgilenmiyo  abileri kimse bakmıcekse yatıram diyo bakım evıne en son eşime siz bakın dediler hala  paraları var  engeli maşı alıyo babaları yetmıyo diyolar napcemi bılmıyom olay kapandı bılıyom bi süre sonra gene acılcek bu konu
(7,369 puan) tarafından
Canım al eşini karşına söyle herkes para versin yatırın kız sanada yazık günah
(10,000 puan) tarafından
Elleri ayakları tutuyo canım şuan eşim istenmiyo baka bilcek durumlar yanı kendilerine ama ilgi istiyo para da veriyoz herşeylerini alıyoz gidip bakıyoz onlar hiç bişey yapmıyolar
(7,369 puan) tarafından
Hepsi öyle kız bizde eşimin anne babasına her ay para gönderiyoruz bakiyox
(10,000 puan) tarafından
Sigorta yok ayakla hastane götürdük çok ücret cıktı annesi Allah'tan yardım parası alıyo yarısını ondan karşıladık anneside 1100 tl para alıyo sadece zorla 500 tl alabildik yarısı eşim karşıladı 1000 tl hastaneye para giti  ben görümce para koyam diye halaya yetiştirmiş halada bizede aradı parayı lav ediyomuşunuz bakım evine yatırcez inan kötü bişey demedim sadece böyle konularda para koyam ortak
(7,369 puan) tarafından
Gorumceler güya anne babalarıni çok düşünüyormuş gibi yapıp aslında parasal konularda hiç düşünmeyen hep abilerine para konularını hep abileri yapacak düşüncesinde Lee halbuki onlarda onun çocuğu abisinin de bir ailesi var ve yapmak zorunda olmadığını unutup siz mecbursunuz kafasindalar bizde vermek zorunda değiliz ama biz vicdanımız dan veriyoruz o zamana herkes vermek zorunda eğer anne babasıyla onlarında anne babası
(10,000 puan) tarafından
Öyle canım halası aradı eşimde tartıştı ki numaramızı  bile sildi kötü bişey demedim ortak para koyalım dedim
(7,369 puan) tarafından
Herkes kendini düşününce iyi biz söyleyince biz en kötüsü oluyoruz salla gitsin kız boşver
(10,000 puan) tarafından
Aynen boşverdim o günden beri konuşmuyoz ayakları gene gösterilecekti babaların 1600 tl para istemiş ilaç uygulacem demiş biz 1600 tl biz nerden bulcaz askeri zor gecinıyoz
(7,369 puan) tarafından
Doğru canım malesef bu devirde para elinin kiri
-Reklam-
0 oy
(4,214 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim galiba
(7,369 puan) tarafından
Dimi sinir oldum bide biliyor zaten eşim gececi sonraki hafta gelin diyip duruyor şimdide gelmeyecez diyecem en iyisi
(4,214 puan) tarafından
O ne öyle çocuk oyuncağı gibj zaten insan müsait olduğu günü bilir ona göre davet eder misafirinj
(7,369 puan) tarafından
Sorma sinirlerim bozuldu sonuçta biliyor abisinin nasıl çalıştığını kendi ayarlayıp cagirmaliydi
(4,214 puan) tarafından
Boşver kız canin istemiyorsa gitme olsun bitsin
(7,369 puan) tarafından
Gitmiyecem zaten canım Gerek yok biz gelmeyecez yazdım arada sinirlerim bozuluyor böyle bir kaç saat sonra eski hakime dönüp gobek atarım ben
0 oy
tarafından
E onceki gune misafir alacakti madem size niye onceden haber vermis bir sonraki gune ayip geldi bana asiri israr etmedikce gitmezdim herhalde gidersem de mesafeli dururdum biraz ayibini anlasin diye
(7,369 puan) tarafından
Salla gitsin canım valla at göbeğini eşinle mutlu ol yetiyor gerisini salla takma kafaya şapkadan bir şey benim modum bu
tarafından
Hic takmadim valla uzagim sukur yakin olsam kiyametler kopabilirdi uzak olunca yilda bir kez muhattap oluyorum onda da sorun cikmiyo :)
(7,369 puan) tarafından
Kız benim evim iclerindeydi bıraktım evimi çıktım kiraya hatta sehirimi bile değiştirdim iş yoktu zaten bahanemde oldu
tarafından
Ayy iyi yapmişsin en temizi yasanmaz oyle kalabalikta
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım kavga gürültü arkadan konuşma falan ben gelemem böyle şeylere
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Nerdesiniz canlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifylmz0660 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 302 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Davudun annesi (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 463 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Blablabla (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 235 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Blablabla (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,686 soru

24,143,191 cevap

334,564 kullanıcı

...