0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum pazar günü apandistten ameliyat oldu patlamıştı neyse serviste 3 kisiyiz iki cocuk 12 yaşında benimki 1,5 yaşında  o iki cocuk oğlumdan 1 gün önce ameliyat olmuşlar ve 3 çocukta kaç gündür kusuyor yemeye içmeye geçemedik asla  su bile veremiyoruz vermedigimiz halde kusuyorlar araştırdım apandist ameliyatında herkes 1 gece yatmış çıkmış bizler buraya çivi çaktık doktor biseyleri yanlış mı yaptı acaba diye geçiyor içimden çünkü 3 gün boyunca cocuguma antibiyotik verdi patlayınca ameliyatı aldı ameliyattan sonrada apandist olduğunfan emin degildim dedi hic guven vermiyor o yuzden daha once olan veya cocugu geciren varmi sürec normalmi sizce 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah benim kardeşimde olmuştu bundan bir kaç yıl önce 1 gece kaldı hastanede ertesi gün eve geldi 
tarafından
Ay cok arastirdim evet bende herkes nerdeyse 1 gece kalmis zehirlenenler uzun kaliyormus adama soruyorum zehirlenme varmi diye yok normal sürec bu diyor icim icimi kemiyor ya
-Reklam-
0 oy
(560 puan) tarafından
Ben de olmustum 2 gün yatirmislardi ama sizinki patlamış o yüzden uzun yatırabilirler   nasıl yani emin deilim. Nedemek 
tarafından
Doktorumuz biraz tuhaf canım apandist tanısıyla yatırdı diğer sabah taburcu etti biseyi yok diye eve gittik cocuk duramiyor geri getirdik antibiyotik taktı gecer gecer dedi sabaha patlamisti apar topar ameliyata aldi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
11 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,782 soru

24,103,218 cevap

332,546 kullanıcı

...