0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar elinde bir yaş kız çocuk yedi yaş ve 4 yaş erkek çocuk kıyafeti olan varmı acaba teşekkürler 
notu ile kapatıldı: Yasak post

1 cevap

0 oy
tarafından
Uc cocugunuz var ucune de bırden mı kıyafet alamadınız yanı, bır tane de degıl gervekten anlamıyorum anlaamıyorum artık
(1 puan) tarafından
Yok hyr hanımefendi ihtiyacı olan bir kaç aile var benden yardım istediler biraz topladık oralara verecegis tamamiyle yanlış anlama ya lütfen bu arada insanları bu skeilde yadirmayin
tarafından
O zmn aciklamani ayrıntılı yapsaydın.
(1 puan) tarafından
Ya evet çok doğru bir kaç yere yazdım kafa karışıklığı artık :)
tarafından
O zaman yarıdm ıcın dıyın, boyle post mu acılır ya, hesap yenı post yenı, yargılamayayım da napayın
(1 puan) tarafından
Ya doğru yeni açtım epey bir kıyafet topladık iki aile var oraya gıda yardımı falan vercez arkadaşlarla aramızda para falan topladık biraz eksiklerimiz var internetten uğraşıyorum birazda artık bende yoruldum yorgunluktan k.b hanimalr
(1 puan) tarafından
Valla şuanda bile özel den mesjlar alıyorum kızım var oğlum var banada yardım edin diye çok yanlış anlaşıldım ya iki aile var amacımız bir seferlik te olsa yzulerini güldürmek coxukalrin ayakalirn da çoraplari bile yok bebeğin ne arabası ne örümceği dokuz aylık bebekler var emklemiyo bile
tarafından
Ohoo burda oyle ınsanlar var ki yani aklınız almaz o yuzden bu sekılde yaklasıyorum zaten, bugun yardım ısterler yarın hamılelık haberlerını verırler o yuzden herkese guvenmeyın
(1 puan) tarafından
Bunun arastimasi yapiliyo zaten beni değil kendilerini kandirirlar sosyal hizmetler olsun vakıf olsun gerekli yardımları yapıyorlar ama şuanda gidip gözümle gorudgum iki yer var aralarında bebeği olan var çok üzüldüm elimden geldiğince yardım toplamaya çalışıyorum inan dört kaşıkları var yemek temk için gözümle gormedigime artık bende inamiyorum ne yazık ki
tarafından
Allah yardımcınız olsun, burdan kımseye yarıdm etmeyın ben ettım cunku pısman oldum
(1 puan) tarafından
Yok burdan değil dediğim gibi gözümle gördüğüm bir yer ama vicdansız da değilim kanıt falan olursa tabiki yardımcı olmaya çalışırım ama onelcelik benim için şuanda o bebek ya bebeğin ne arabası o çocuklar görseniz içiniz parçalanır ama bende bir yere kadar herkes böyle yaparsa ben ne yapcam bilmiyorum gertn
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
0 oy
6 cevap 380 göst.
28 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bulutun annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde saripapatyaa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,366 soru

24,153,270 cevap

335,012 kullanıcı

...