0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Kızlar ya malum çocukla erken kalk akşama kadar koştur fırsat bulursam biraz uzanıyorum eşimde her seferinde sen niye sürekli yatıyorsun senin kadar yatan var mı yatmaya aşıksın bilmem ne kendince espri yapıyor ama ben bozuluyorum bu yüzden yattığım için bile rahat edemiyorum kaç kere dedim bana böyle şaka yapma takıyorum sonra milletin karısı öğlene kadar yatıyor senin kadar laf etmiyor dedim siz olsanız ne dersiniz bu duruma sinirlerim bozuluyor artik

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Takma ne takiyon işleri omu yapiyorda konusuyor
tarafından
Hayırdır esmam noldu
tarafından
Amin Zehra ablaa❤️

Abla benimki cumartesiden beri aramıyor orayida arıyorum birşey soylemiyorlar
(1,404 puan) tarafından
Niyeki acaba sende ister istemez merakta kalıyorsun
(1,404 puan) tarafından
Mukabele yapiyormusun canım
tarafından
Nasıl haber vermiyorlar ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Napcan halay mı cekecen dinlencenki çocuklara eve enerjin olsun. hiç sallama ben olsam o laftan sonra daha çok yatarım bide söylerim bak yatıyorum diye
(1,781 puan) tarafından
Ne bilim çok takintiliyim sanki yatınca suç işliyor gibi hissediyorum o kadar söylüyor ki
tarafından
Ay bırak ya adam iş yerinde işçiye mobing yapan patron gibi sana mobing yapıyor salla gitsin. Ev senin değil mi yatarım da kalkarimda diycen
(1,781 puan) tarafından
Aynen canım ama ne bilim sanki akşama kadar yatıyorum kızım yedide kalkıyor anca bir saat uyuyor zaten onda da yarısi işle geçiyor
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Kendime dert ararken ,, kocamın yaptığı şakaya takılmışımır hahahahha . 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Kız boşver hiçte takma  desin dursun 
0 oy
(8,675 puan) tarafından
Aman boşverin o kocalarinizi boş konusyo onlar :D
(1,781 puan) tarafından
Haha çok doğru dedin canım bir saat çocuğa baksa perişan oluyor ama bize gelince herşey diyorlar
(8,675 puan) tarafından
Öyle valla 1 saat çekemezler laf konuşmak kolay geliyo hepsine
0 oy
tarafından
Umursamıcan şaka yapıyo da aklınca, şaka da bi olur iki olur bi yerden sonra insanı bezdiriyo. Ben olsam gerçekten de yatarım bikaç gün görsün o zaman şakayı bişeye çevirmek neymiş :)) 
0 oy
(15,784 puan) tarafından

Ev temizliği yemek çocuklar yattak bakıyorum de yattığımdan yerden kolay oluyor sende böyle laf sokmaya çalış :)

0 oy
tarafından
Benimkide arada diyo beni kızdırmak için ben hiç takmıyorum hatta evet uyumayı seviyorum yicem yatcam totomu büyütcem diyorum susuyor sende dene 
0 oy
(684 puan) tarafından
Bizimki de aynısını diyor anası babası bacıları aynı evde duruyoruz o işteyken bı tartışma konusu çıkınca hemen evde yat rahatsın diyor bana bende tamam yer değiştirelim o zaman sabah 7 de kalk betulu hazirla yolla sonra ereni doyur evi ocağı sil süpür çöpü at sobaya odun taşı hava güzelse çocuğu dışarı çıkart sonra eve gel öğlen yemeğini yap yedir millete kaldır sonra Betül gelsin ona yemek içmek hazırla bu sırada küçüğünü uyut Betül gelince 5 kadar dinlensin çocuk hava güzelse parka götür sonra da betulun odevlerine başla bu sırada eren uyanmış olucak aynı zamanda erenle de ilgilen dedim daha devam ederken tabikide yat karıcım tabikide bu senin en doğal hakkin bilmem ne demeye başladı sustu daha da ağzını açamıyor böyle detaylı gene anlat 
(786 puan) tarafından
Aslında gunboyu o yapsa bu dediklerini daha etkili oluyor.arada onla bırak çocukları.yorumumu okuyun
(684 puan) tarafından
Aman bırak 5 dakika bakamiyot çocuğa ağlayıp zirliyor çocuk peşime o 5 dakika da telefondan biseyler açıyor öyle duruyor
0 oy
(786 puan) tarafından

Bnce bazen gün boyu ev ve çocuklarla onu başbaşa bırak birazda o yatsin:DD gerçek diyorum.

Bn isteyken bikac gün çocuğa eşim baktı.aksam bi geliyorum çocuğun karnını zor doyurmuş.kendi karnını hiç doyurmamis. Gelmemi dört gözle bekler oluyordu.nasil olurmuş dedim işten gelince ev düzgün olsun yemek olsun vs vs suratın gulmuodu. Bn işten geldim şimdide fln dioum:D.  Şimdi eskisi gbi sesi çıkmıyor 

Sende eşine öyle de ben çok yatıyorum birazda sen yat de:D

0 oy
(26,299 puan) tarafından
Desin ya ne takıyosun bak keyfineee
0 oy
tarafından
Çok batiyorsa sen evde çocuğa bak ben çalışayım da kafam rahat etsin en azından derim yatmam sana dert olmuş içine iyice hep ayakta hazırda bekleyim mutlu Olcan heralde derim geçerim 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Amaan sen de onun açığını bul. Sen de onu söyle. Allah başka dert vermesin kız. Huzurunuzu daim etsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 394 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 505 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,752 soru

24,115,392 cevap

333,207 kullanıcı

...