0 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Avukat talebinde bulundum vermediler sanırım calistigim  için özel avukat tutacak gücüm yok şu an basta anlasmali dedik altinlarimi falan da isteyince bu sefer çocuğu istiyorum vermezsen boşanmam diyor çocuğuda ne arar ne gelip görür umdu değil aslında sırf altınlar işin içine girdi diye bide hem çocuğa hem kendime nafaka istediğim için bahane üretici şimdi ben avukatsız bosanma davasi açsam nasıl olur avukat için biraz birikim yapmam lazım bir an önce kurtulmak istiyorum şu adamdan gidip dava açsam avukatsız sadce bosanma için uzun sürer mi tecrübeli olanlar yardımcı olurmsunuz bana

2 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Avukatsiz boşandım ben. Çocuğu da alamaz altınları da . Hukuk senden yana. Öncelikle sağlam bı dilekçe yazman lazım. İnternette örnekleri var. Ben nafaka istemedim. Senin yerinde olsam kendime asla 1 lirasını istemem. Çocuğa isterim sadece.
(121 puan) tarafından
Dilekceyi kendin Mi yazdin yoksa bir avukatla beraber mi yazdın canim
(1,101 puan) tarafından
Herşeyi kendim yaptım. İnternetten örneklerine baka baka.
(121 puan) tarafından
Bende biraz araştırma yapayım o zamn çok sağol canim
(8,670 puan) tarafından
Avukatsiz nasıl oluyo ya ne kadar süre sürüyor
(1,101 puan) tarafından
Rica ederim canım. O hakime bağlı. İlla avukat şartı yok hiç bir mahkeme seni buna mecbur tutmaz. Baro dan tayin etmek zorunda olduğu durumlar hariç. Mesela anlaşmalıya döndü benim Boşanmam. 13 saniye sürdü. Ben bu tarz durumlarda hep önce yazacagim dilekçenin örneklerine bakar sonra kendime göre uyarlama yaparım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama sağlam bir dilekçe gerekir çocuğu alamaz altinlarida ama nafaka konusuna gelince dinen senin kendien aldığın nafaka haram.
(121 puan) tarafından
Valla bana o kadsr çok ettiler ki alabileceğim ne varsa hepsini alacam bir ben bir Allah bilir

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 821 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cemreseyg (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 526 göst.
25 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 1,706 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,844 soru

24,103,836 cevap

332,586 kullanıcı

...