0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından
Doğuma son 10 hafta kaldı. Zaman hem hızlı hem hızlı geçmiyor gibi 

Sizler nasılsınız ❤

5 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Merhaba ben de 27+0 haftadayim. Mide yanmasi sorunu dışında cok şükür iyi gidiyor .
(913 puan) tarafından
Lansor diye bı ilaç var doktoruna danışıp al bence çok rahat ediyorum benim reflum olduğu halde onu içtikten sonra günüm mükemmel geçiyor
(577 puan) tarafından
Bu benim 3.hamilelligim lansoru biliyorum ama hamilelikte hiçbir doktor yazmadı o yüzden hep gavisconla geçirdim hamileliklerimi
(913 puan) tarafından
Allah Allah benim doktorum ilkinde de yazdı bunda da çünkü dediğim gibi bende reflü var ve uyuyamiyacak gel geliyorum belki ondan
(5,123 puan) tarafından
Benim de 3..bu sefer çok midem yanmıyor ya da herhalde ilerleyen haftalarda başlar. Bu gebeliğimde varis var bir bacagımda ve bacaklarım baya yorgun oluyor ya az kaldı inşallah
(577 puan) tarafından
Yani doktor vermedi derken hiç öyle bir konu geçmedi. İlk hamileligimi midem yana yana geçti.bebege zarar gelir diye bir şey içmedim. İkinci ve şuan hamileliğin biraz saldım gibi bir şey yani gaviscon içiyorum onun haricinde pek ilaç icmemeye çalışıyorum. Folik asit bitti şimdi sadece demir hapı. Onu da icesim yok ya iste. Kabızlık yapıyor,şişkinlik falan
Ben de çok şükür varış problemi olmadı inşallah olmaz ya.
-Reklam-
0 oy
(64 puan) tarafından
28+0 dan merhaba hamilelik güzel geçiyor gibi ama kızım makat geliş gelişimi 1 hafta önde gidiyor bi umut normal pozisyonuna geçer diye bekliyorum :) 
(64 puan) tarafından
Doktorum iç karnın çok dar erken doğum olacak hazırlıklı ol yeri dar olduğu için dönemeyebilir falan dedi korkuttu sağolsun :)
tarafından
Canım senin karnın dar benim rahim dardı:) yani perde vardı tam ortasında düşük riski erken doğum riski gelişmez vs neler neler. Ama şükür yani şu an kucağım da 6 günlük bir bebe:) dönerse döner dönmezse de sağlıklı olsun da. Benim ki sezaryendi dönmesi gerekli değildi
(64 puan) tarafından
Ay maşallah sağlıkla büyüsün yavrunuz darısı bekleyenlerin başına ❤️❤️
(5,123 puan) tarafından
Daha döner nasipse :)
Ben de geçen gün gittiğimde yan yatıyordu sonra öyle bi donuş hissetim ki dr. Bi baktı baş aşağı donmuş :)
Biz de 2 hafta önden gidiyoruz diğer çocuklarım da öyleydi iri doğdular ❤ sağlıkla gelirler inşallah
tarafından
Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah hayırlısıyla sağlıkla ☺️♥️
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Maşallah baya olmuş sağlıkla gelsin ☺️
(5,123 puan) tarafından
Aynen sanki dün hamilelik testini yaptım :)))
(14,147 puan) tarafından
Zaman çabuk geçiyor aslında ya bakınca☺️
(5,123 puan) tarafından
Öyle ama şimdi biraz yavaşladı. Diğer 2 yavrum kışın doğdular bunda şimdi daha hızlı geçer inşallah dışarı çıkabiliyor insan hava ılık
(14,147 puan) tarafından
Sağlık olsun da bir bakmışsın dogmus büyümüş☺️
0 oy
(233 puan) tarafından

Yarın 18+0 geçmek bilmeyen mide bulantılarım hariç iyi çok şükür:) 

(5,123 puan) tarafından
Onlar da geçer inşallah, cinsiyeti belli mi
(233 puan) tarafından
Belli canım oğluşum olcak senin kesin bellidir seninki ney cnm
(5,123 puan) tarafından
3.gebelğim canım 2.oğlum olacak inşallah ❤ sağlıkla gelsinlerr
(233 puan) tarafından
Evet cannım saglikla gelsin bebislerimiz:))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 437 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 406 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 168 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.