0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Kadın doğuma Mhrsden bakıyorum doktor İsmail bilmem ne şehir Hastanesi'ne cikiyor bir tek.

Merkezdeyim suleymanpasada.

O da araştırma hastanesiymis sanırım ve tek erkek doktor var.1 doktor sadece 

Bir de araştırma Hastanesi'nde doğum ücretli mi oluyor acaba 

1 cevap

0 oy
(2,299 puan) tarafından
Benimde çıkmamıştı canm corlu ya aldm ama doktor süper ilgili ve iyi adi ezgi 
(1,139 puan) tarafından
Ya aslında pek imkanım yok şu an Çorlu'ya.
Doğumu orda mi yaptın pekii
Ben bugün taşındım başka şehirden.
Bu araştırma Hastanesi'ne taa 15 gün sonrasına randevu var.o zaman da 38+3 olmuş olacam.ne yapacam bilemedim şimdi.ücretli olur mu o kadar geç gitmem sonrun olur mu
İlki sezeryandı çünkü.2. de sezeryan olacak mecbur
(2,299 puan) tarafından
Yo dogum yapmadim rahatsizdm gittim canm. Yol parası cok tutmuo aslinda 18tl gidis ama 2 araba değiştirirdi k... dogum hakkinda bilgim yok .. devlet hadtanesinde kuzenim çalışıyor canm yardimci olurum sana
(1,139 puan) tarafından
İşte ben sezeryan yapsam dönüşte nasıl dönecem diyorum o sezeryanlı halimle.bilseydim valla geçici bir yer falan tutardım oralardan.merkez diye buraya geldim kira uyguna bulunca
(2,299 puan) tarafından
Daha önce  konuşmuştuk senle canm Kizilpinar a gelemezsn bura iyi yani hastaneye cok yakin ..10 dakika gidio geliyorz
(1,139 puan) tarafından
Evi tuttum burdan bugün öyle böyle eşya da aldım.maddi durumum şu an iyi değil.evli olduğum kişi destek olsa bı şekil olurdu ama annem var tek o da işte sahip çıktı bana ama onun da elinde parası belli.sirf 10 bine yakın gitti ev tutalım derken o da bir iki eşya için onu da borç harç yaptı valla ben de annem de olsa çekiniyorum tabii masraf ettirmeye kendimi yük gibi hissediyorum
(2,299 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm. Keske yakin olsaydn sana yardim ederdik  özele gelsene canm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 125 göst.
12 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ayselguna (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 416 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 211 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Bitlisli (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,100 soru

24,093,993 cevap