0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından
1 yasinda  bebegim var emziriyorum 3 gundrde tuyorum  suanlik  skıntı yok   3 yasinda 1 kizim daha var  o biraz zorluyor

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir buçuk yaşında emziriyorum ama çok şükür ramazandan beri bugün beni biraz yordu 
(853 puan) tarafından
Bebegim hep bni istiyor kizim cok yoruyor srekli parka gtmek iatiyor  bebegimde yurumeye basladi hic kucagimda durmaz srekli yuruyorz
-Reklam-
0 oy
(8,346 puan) tarafından
İki buçuk aylık bebeğim ve üç yaşına girmek üzere olan bir kızım var tutuyorum ben.
(853 puan) tarafından
Allah kabul etsnn cnm buyukler daha cok yoruyor
(8,346 puan) tarafından
Amin canım gerçekten öyleymiş.
0 oy
(177 puan) tarafından
Tutmayi cok istedim her sene tutardim ama bu sene 38 gunluk bebegim ve sütüm kesilir korkusuyla malesef tutamiyorum ama insAllah bebeğim biraz toparlandiktan sonra tutacağım 
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Geçen sene kızım 7 aylıktı tuttum. Sadece çok erken kalkması yoruyordu. Şu anda da 19 aylık yine tutuyorum. 
(853 puan) tarafından
Allah kabul etsnn
0 oy
(770 puan) tarafından
2 aylık olacak kızım bi kaç gün sonra tutuyorum şükür Rabbim kabul etsin inşallah
(853 puan) tarafından
Amin cnm Allah kabul etsn
(770 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(684 puan) tarafından
19 aylık oğlum var emziriyorum tutuyorum ve uyku denen biseyim kalmadı artık inanki sabah 7'30, daa kalkiop kızımı yol ediyorum okula oğlum da bizimle beraber kalkıyor daha uyumuyor gün boyu maraton başlıyor kendi evim olsa neyse kaynana kayınpederle gorumceler de olunca illallah geliyor artık kaynanam la kayınpederim genç olmasina rağmen tutmuyorlsr tutmadimlari yetmez gibi gozukun önünde yiyip içiyorlar bugun yemin ederim iş yapmdan g.tumun üstüne oturamadim yanmışım susuzluktan abartısız iki litre su icmisimdir 
(853 puan) tarafından
Valla cnm bnde oleyim kaynanamin yanina tasindm benmkiler tututor  kaynanam hep bnde yiyor iki bebekle  cok zor oluyor
0 oy
tarafından
12 aylik bebeğim emziriyorum ve tutuyorum orucumu 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 249 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,363 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 534 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu