0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar 1 buçuk senedir spiral takılı bende. Bi kaç gündür ilişki sonrası leke geliyor. Hiç başıma gelmedi daha önce. Birazda karın ağrım oluyor. Oruçta doktora gitmeyeyim diye düşünüyordum ama 3 kez başıma geldi bu durum.  Spiralden olabilir mi kaymış falan olabilir mi? Başına benzer bir durum gelen varsa cevap verirse çok sevinirim. Enfeksiyonum vs yok 

2 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
Benimde oluyor bazen ilişki sonrası ertesi gün falan leke ama doktora gittim kaymamis sprial yapıyor sanırım lekelenmeyi.
(370 puan) tarafından
Sanırım spiralden ama 1 buçuk senedir ilk kez başıma geldi. Galiba doktora bakınsam iyi olacak
-Reklam-
0 oy
(983 puan) tarafından
Ay nefret olsun spirale yaa. Onu bilmiyorum Bi kaç kişiden de duydum normal sanırım ama şey sorucam. Kanaman çok oluyor mu ya 

Adet zamanında falan normalden çok kanaman oluyır muydu
(370 puan) tarafından
Evet çok fazla oluyor ve 10 gün yarı kan yarı leke 10 günü buluyor hatta geçtiği de oluyor. İlk kez takındım bende çıkarttıracam bugidişle ilk 1 yıl normaldi sonra düzensizlik falan oldu. 3 ay falan önce baktı doktor sorun yok dedi ama bi kaç aydır dengem değişti. Bu ayda işte ilişki sonrası leke gelmeye başladı 5 yıldır evliyim hiç olmamıştı böyle bir şey
(983 puan) tarafından
Bende daha kasımda taktırdım kanamam aşırı oluyırdu dayanamadım çıkarttım 15 gün adet oluyordum
(370 puan) tarafından
Çevremde kullananlar var gayet memnunlar benim bi kaç aydır ne kanamam duruyor ne sancım. Bide leke çıktı başıma. Karnım falan da şişti hamile gibiyim. Öyle pişmanım ki. Çıkarttırmayada korkuyorum çatala yatmaya falan kaldı başıma iğrenç şey :)
(983 puan) tarafından
Çıkartmak taktırmaktan da basitti gerçekten. Fırt diye aldı doktor shshsjs

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dila0123 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 301 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayca1235 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde izmirli3555 (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 767 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,961 soru

24,162,227 cevap

335,437 kullanıcı

...