0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,891 puan) tarafından
Namaz kılmaya kılmaya maalesef unuttum heralde nerde hangi süreyi okucam şaşırıyorum oturuslarda tek ettehiyyatu mu Salli Barik de var mıydı şaşırıyorum nasıl çözüm bulabilirim.dua edin nolur mübarek günlerde bari basliyim namaza 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kagıda yazıyorum tek tek seccadenın kosesıne koyuyorum kagıdı, kafam karısırsa hemen bakıyorum okuyorum 
(2,528 puan) tarafından
Devamlı kılarsanız artık unutmazsınız Rabbim en güzel şekilde secde edip O'na varmayı nasip etsin inşaallah ♥️
tarafından
Aminnn ınsaAllah bende kılmak ıstıyorum surekkı
(2,528 puan) tarafından
O aşkı bulan bir daha bırakamaz ki. Adetli olunca o kadar özlüyorum ki secde etmeyi Kur'an okumayı. Çok şükür bu şekilde yetiştik küçükken düştü bu sevda içimize o yüzden daim oldu. Duamdır evladımın da erken yaşta düşsün içine bu aşk. En çok da evladınız için çabalayın sizden ne görürse onu yapacak hak katında sizden razı olacak ailem doğrusunu gösterdi dedirtecek şekilde olun ki Rabbim de sizden razı olsun
(1,891 puan) tarafından
İnşallah
(1,891 puan) tarafından
Keşke bana da küçükken sürekli asilansaydi arık kendi kendimizi duzelticez
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
İlk oturuşta eger ikindi ve yatsı namazının sünnetini kılıyorsanız Tahiyyat ve salli barik okunur ikinci oturuşta da Tahiyyat salli barik ve rabbenalar okunur. Diğer sünnet ve farzların ilk oturuşunda sadece Tahiyyat ikinci de de Tahiyyat salli barik ve rabbenalar okunur 
(1,248 puan) tarafından
Rabbenalar rekatın bitişinde her zaman okunmaz mı
(2,528 puan) tarafından
Hayır okunur son oturuşta her zaman okunur
(1,248 puan) tarafından
İkindi ve yatsıyı anlatırken yazmışsın ya canım ben de yanlış kılıyorum sandım
(2,528 puan) tarafından
İkindi ya yatsının sünnetinde ilk oturuşta okunmaz Tahiyyat ve salli barik okunur son oturuşta Tahiyyat salli barik ve rabbenalar okunur hepsinde de
0 oy
(461 puan) tarafından

Öğle namazının ilk sünnetinde ilk oturuşta sadece ettehiyyatü kalktığında besmele fatiha zammı sure ikinci oturuşta eytahiyyatü salli barik rabbenalr selam ver

Namaz farzlarında ilk iki rekatta fatiha artı zammı sure, son iki rekatta sadece fatiha

İkindi sünnette ilk oturusta tahiyyat salli barik kalktığında sübhaneke euzu fatiha zammı sure

Akşam farzında dediğim gibi ilk rekatta zammı sure ama 3 rekata kalktıgında sadexe fatiha

Yatsı da ilk sünnette aynı ikindi gibi ilk rekatta tahiyyat salli barik kalktıgında sübhaneke euzu fatıha zammı sure

Vitr de 3 rekatta zammı sureden sonra tek-bir getir eller sal kunut dualarını oku
0 oy
(7,618 puan) tarafından
Namaz sureleri sırasıyla şöyle 

Fil suresi

Kureyş suresi

Maun suresi

Kevser suresi

Kafirun suresi

Nasr suresi

Tebbet suresi

İhlas suresi

Felak suresi

Nas suresi

İkindi ve yatsı namazının sünnetini kılarken ettahiyyatü da oturduğunda salli ve barik dualarını da okumalısın farzlarda ve öğle namazının sünnetinde sadece ettahiyyatü okuyup kalkabilirsin 
0 oy
tarafından
YouTube da var hepsi ayrıntılı göstermişler onları izle bence
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Sabah namazinin sünneti sadece felakla nas geriye kalan bütün  namazların son oturuşunda salli barik ve Rabbenalar okunur. 3 veya 4 rekat namazlarin 2. Rekatta sadece ettehuyyati okunur 
(1,891 puan) tarafından
Bı sitede denk geldi evet onun yerine ben ihlas birinde Kevser okuyorum ama.oyle alışmıştım hep
(5,750 puan) tarafından
Son oturuşta canım salli barik ve rabbena dışında sure okunmaz sadece sabah namazinin sünnetinde felakla nas okunur oda gecenin bitimi oldugu icin yeni gelen günün  serrinden korunmak maksadiyla
(1,891 puan) tarafından
Yok son oturuşta değil 1.ve 2. Rekattalrda birinde Kevser eğilip kalktık diğerinde ihlas okuyorum
(5,750 puan) tarafından
He tamam okuyabilirsin
(1,891 puan) tarafından
Teşekkürler bilgiler için

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 551 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 749 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zuhallinaaa (1,057 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,659 soru

24,172,405 cevap

335,914 kullanıcı

...