0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından
Kızlar bebeğim kanlı kaka yaptı ve gaita testinde alerjisi olduğu çıktı doktora da yumurta verdiysen yumurta diyeti uygulayalım dedi yumurta vermiyorum ama çoğu şeyi üç gün kuralına göre denedim ama yogurda mesela alerjimiz yoktu diye lor peynirini üç gün kuralıyla vermedim direk verdim denediklerimin içine katarak ama sanki bugün kakasinda iplik gibi turuncu gibi gördüm acaba diyorum çünkü elma muz ve lor peyniri vermiştim yeniden mi herşeyi üç gün kuralına göre verip anlamam lazım bir fikir verin ya valla canım sıkıldı 

1 cevap

0 oy
(24,251 puan) tarafından
Lor u verme bı de sadece elma ve muz yedir.  İplik de elmanın lifleri olabilir belki
(270 puan) tarafından
Canım bende dedim acaba muzun lifleri siyah gözüküyor elmaninda mi lifi var turuncu gibi sanki kırmızı görüyorum iyice kafayı yedim kaka kontorol etmekten kahvaltıda vericem başka birşey bulamıyorum işte loru da üç gün kuralına göre mi denesem çünkü daha önce elmayi denedim yoktu muzu denedim yoktu
(24,251 puan) tarafından
Yani yarın tekrar elma.ve muz ver sen. Baktın yine olmuyor ertesi gün içine yine lor kat bı daha bak . Ancak öyle anlasilir
(270 puan) tarafından
Tamm canım öyle yapim en iyisi sağol kanlı kakada çok kan mi olması gerek yumurta verdiğimde öyle olmuştu yani mukuslu kan vardı böyle iplikli değildi
(24,251 puan) tarafından
Bilmiyorum o başıma gelmedi.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 365 göst.
29 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Darknes123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 858 göst.
0 oy
10 cevap 321 göst.
0 oy