0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim normalde ilgili biri ama ben seni çok seviyorum çok aşığım vs diyemez. Hatta bazen ben seni çok seviyorum dediğimde her zaman karşılık vermez. Çok tatlısın vs der. Hep böyle bir adamdı, bence küçükken de kimse ona seni çok seviyorum dememiş. Benim annem de babama böyle yapardı, küçüklüğünde sevgi görmemiş bir kadındı :( o yüzden bence çocuklarımıza bol bol sevgimizi dile getirmeli öpmeli sevmeliyiz. Yoksa ilerde böyle olabiliyorlar. 

Sizinkiler nasıl bu konuda ? 

26 Cevaplar

0 oy
(163,445 puan) tarafından
şuan gelim evi acik tv de kan grubu sordular vende sordum bildi ☺️ aay ne alakq dimi
tarafından
Hahaha :)
tarafından
Hiç birşey anlamadım ☺️
(7,887 puan) tarafından
Gelin evinde gelinler kocalarına kan grubunu sormuş. Sevda da eşine sormuş eşi bilmiş ☺️
(163,445 puan) tarafından
aynen oyle ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,296 puan) tarafından
Demez biraz maço bı erkek benim kocam ama başka şekilde belli eder yani hissederim bende kızıyorum duymak istiyorum diye ama anlayan yok bende kabul ettim artık 
tarafından
Bende duymak istiyorum
(7,296 puan) tarafından
Valla ben artık pes ettim ne yaptıysam kendisi demedi benim dememle demesi de bı anlam ifade etmiyo o yüzden kendi haline bıraktım
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Benimki de sürekli değil de arada söyler. Ben de daha çok söylesin istiyorum hatta. Ama ben hep söylerim sarılırım öperim. Sevgimi gösteririm açık açık. İyiki benim kocamsın canım kocam gözümün çiçeği derim sjjssj
tarafından
Bende öyleyim hahaha
0 oy
(14,147 puan) tarafından
İlla seni seviyorum demesi gerekir mi her zaman ...önemli olan davranışları sana değer vermesi ve ben kesinlikle değer verip kıymet bilmenin her şeyden daha önemli olduğunu düşünüyorum seni seviyorum der ama bunu gostermedikten sonra değer vermedikten sonra davranışa dokmediktwn sonra ne önemi var ki 
tarafından
Doğru söylüyorsun ama insana o an koyuyor ben seni çok seviyorum diyorum o da diyor ki çok tatlısın Allah razı olsun ya
(14,147 puan) tarafından
Ya demekki huyu işte emin ol seni seviyorum diyip hiç bir davranışta bulunmamasından iyidir☺️
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Durmadan sevdiğini söyler dile getirir ben biraz uzak odunum. Amma velakin ben onun oyuna daha aşık olduğunu düşünüyorum söylüyorum. Çok güzel iltifatlar eder söyler ama oyuna daha çok zaman ayırır senin aşkın oyun telefon diyorum:/ yine kıskandım oyunu bak 
0 oy
(180 puan) tarafından
Seni seviyorum demesinden ziyade bunu türlü şekillerde göstermesi daha güzel daha hoşuma gidiyor . Seni seviyorum diyip davranışlarıyla küfretmesi daha kötü olurdu
0 oy
(2,197 puan) tarafından
bu ben  :) eşimde öle sürekli söylemez ama belli eder bizde rutin evden çıkarken opmeden sarılmadan seni seviyorum demeden çıkılmaz gecede uyumadan önce seni çok seviyorum karicim demeden uyumaz bı kere demedi unuttu uyandırdım ben ne zaman uyuya kalsam bişey olsa hani sen neyi unuttun uyudun diyip beni uyandiriyo intikam almak icin
0 oy
tarafından
8 yıldır beraberiz saygılıdır birbirimize seni seviyorum vb dediğimiz çok zor söyleriz ikimizde utanırız söylerken 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Sürekli söylemesi den sıkılırım
0 oy
tarafından

Eşim hep seviyorum diyor öpüp kokluyor. Ama ben çok göstermem sevgimi ilgimi oda sevmiyo musin diye düşünüyor ama aslında çok seviyorum çok ilgi gösterince sıkılıyorum heralde :ermm:

0 oy
(3,794 puan) tarafından
Benim eşimide annesi soğuk öğretmiş. Bende sevgiyi abartan biriyim. Çok şımarıyor, çok hoşuna gidiyor:D
0 oy
tarafından
Kayınpederim sürekli kaynanaya "ez qurbana te bım" diyor eşim de hep bana diyor aynısını ben sana Kurban olurum diyor❤️
0 oy
(128 puan) tarafından
Benim eşim de eskiye göre artık daha az söylüyo ama evliliğin 6. Yılı sevgililigin 10. Yılı oldu söylemese de hisseder hale geldik çok takmıyorum önemli olan hissetmek bence canım 
0 oy
(654 puan) tarafından
Günde 848573737484847373748483737844884 kere Sana aşığım seni seviyorum der genelde ben fazla dile getiren biri değilimdir 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Sürekli söyler. Odadan mutfağa bağırır hatta :) bende tam tersiyimdir.
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Cok soyler masallah diyim. İyi ki varsin der gozumun icine bakar. Cok sukur
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Benim eşimde ara ara söyler ama oğlumuza hep diyoruz seni çok seviyorum diye oda gelip gidip bize diyor annecimmm babacimm sizi çok seviyorum diyor ♥️♥️♥️
0 oy
tarafından
Söylemese de olur yeteri kadar hissettiriyor o yeter. 
0 oy
tarafından
Benmki de dille getirmz 

Benm yapım huyum bu der 

Ama hissettirir şükür 
0 oy
(7,502 puan) tarafından
Söyler her dakika mıç mıç. Bazen fenalık gelir aaay darlama beni derim küser :)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 613 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,045 göst.
0 oy
15 cevap 482 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Younitygirl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,583 göst.
25 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu