0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben kokluyorum ve yaptığını anlayınca üff diuorum ama gülerek bana tatlı geldiği için. Ama 23 aylık ve anliuor baya sanırım acaba yanlış mi yaptım,  halbuki sadece bana sevimli geldiği içindi. Bu aralar çok az yapıyor büyük tuvaletini ve az az yapıyor kabız drgik fazla. Nerde yanlış yaptım bilmiyorum acaba onu utandirdimmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canım istemeden utandırmış olabilirisn benim kızlar 18 aylıkken falan bezliydiler o zaman kaka yapmak için kenara geçerdiler ben bakayım istemezdiler utanırdılar bende rahatsız etmiyordum valla utanırlar diye şimdi 31 aylıklar tuvalete yapıyorlar 
tarafından
Ya çok üzüldüm şimdi farkında olmadan utandirdim diyemi acaba yapmadı bugün önceki günler de az az yapıyordu
tarafından
Sıkma canını unutur zamanla inşallah güzel güzel yapar kakasını
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sevimlilik olsun diye değil gayet te içimden gelerek yapıyorum yani istemsizce :-)bazen gerçekten kustuğum bile oluyor 17 aylık benim oğlumda 
tarafından
Ya yok bana çok tatlı geliyor ajsjs
tarafından
koku mu :D
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Benim kızımda 19 aylık altına yapınca kuzum bakım e e mi yaptın diye soruyorum gülüyor sadece ama yapmasında bir sıkıntı olmadı ama çocuktan çocuğa fark var senin dediğin de olabilir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 167 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu