0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim ve onun ailesi tarafından çok bastirildim artık susmak istemiyorum kim benim kalbimi kırdıysa bende onlarınkini kırmak istiyorum sus sus kendime oluyor ne oluyorsa

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar süredir böylesin mesela . Ben de bir yıl iki yıl öyleydim artık öyle değilim . Sinir hastasına dönüştüğüm için susmuyorum artık 
tarafından
Aynı yastayiz cnm. Öncelikle aman saygısızlık olmasın kirmiyim deme. Mesela sana laf çaktı sen de çok yavassin dedi. Sen içinden kendi kızını görmüyor sanki diye düşünuyosun ya onu içinde tutma işte bı cesaret vur yüzüne senin kızın çok mu hızlı diye. Yavaş yavaş içindekileri tutmayarak dışarı vurursan alışırsın
tarafından
Teşekkür ederim canım mesela 2 kızım var diyebana çok laf söyledi hala unutamıyorum her defasında laf caktiriyorum ama anlamıyor ne yapabilirim sence böyle içinin yağları erişin diye
tarafından
Ne için yani oğlun yok diye mi
tarafından
Özelden mesaj atabilir mıyım anlatsam
tarafından
Olur tabiki
-Reklam-
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Şuan bişey yapamazsın olaylar ilk gelistiginde içinde ne geliyorsa konuş bak ondan sonra senin yanında kimse ağzını acamaz çekinirler böyle böyle bunu normalleştir
(14,147 puan) tarafından
Ne sorununuz var mesela
tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Önceki postlarimi okursanız boş kalırsanız
(14,147 puan) tarafından
Senin eşinde sorun bazı seyleri onun da görmesi lazım postlarinda araması dışında sorun yazmamissin bir de herkesi alıp sureklimi geliyor haber vermeden mi yani
tarafından
Özelden yazdım
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Bende önceden aşırı sessizdim ve sustukça insanlar daha çok üstüme gelmeye başladı,eşimle tartışırken de pasif ve sessiz kalıyordum oda daha çok üstüme geliyordu, birgün gene eşimle tartisirken birden doğaçlama olarak cinnet geldi bana bağırdım çağırdım evi kırdım yıktım bikerekte yapmadim ha içgüdüsel midir nedir bir anda istemsizce oldu,o gün benim dönüm noktam oldu o günden sonra bu sessizlik huyum tamamen bitti 
tarafından
Bende o raddeye geleceğim korkuyorum 2 küçük bebeğim var
(5,198 puan) tarafından
Evet ben de o raddeye geldiğimde 2 küçük çocuğum vardi biri 3 biri 6 aylikti
tarafından
Ay benimde aynı 3 yaşında biri biri 4 aylık
0 oy
(360 puan) tarafından
Valla canım bu sessizliği bozmak benim için tam 5 yılımı aldı ama sonunda eşim beni anladı ve kim ne derse terbiyeni bozmadan cevabını ver bişey derlerse eşimle konuşun de dedi ve uslubunca kim bana bişey derse bende ona cevap veriyorum biliyorum arkamdan dedikodum yapılıyor ama umrum bile değil tavsiyem eşinin seni anlamasını sagla gerisi geliyor 
tarafından
Anlamıyor ki hep özgüvenini yıkıyor asagiliyor
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Bende öyleyim hic kendimi savunamam savunacağım diye konussam saçma sapan konusurumn
tarafından
Hah aynen
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Eşin destek veriyorsa eğer şanslısın, saygını bozmadan kaliteni düşürmeden içinden geldiği gibi davranman lazım. Ben eşim arada kalmasın diye susup hastanelik olunca eşime anlattım her şeyi. O da bana kızdı, sen saygını bozmasın müddetçe ben senin düşüncelerinin arkasındayım, kendi içinden geldiği gibi davran ama annem babam olduğunu unutma, saygını bozma yeter dedi. Şimdi kuşlar gibi hafifim.
tarafından
Benimki beni asagilar benim suçummus gibi davranır annemi gormezden gel huyunu bilmiyor musun der hep de ben allltab alanan ki
(1,276 puan) tarafından
Eşine anlatmayı dene, içinden ne geçiyorsa. Senin yaşadıklarını anlaması lazım ki sana hak verebilsin. Nereye kadar görmezden geleceksin, ömür gidiyor ömür. Başkalarını memnun için hayatımızdan ödün vermek hoşuma gitmiyor. Eskiden de gitmediği için kendimi yiyip bitirirdim stres sinir derken ben 1 hafta 54lerden 48 lere indim. Çöktüm, ayağa kalkamıyordum direk bayılıyordum. Hastanelik oldum değerler yerde idi. O zaman anladım sağlığın kıymetini. Kimse senden önemli değil, eşini yanına çekmen lazım ama.
tarafından
Eşim farkında ama hiç laf söylemiyor huyunu değiştiremezsin saygısızlık etme diyip gecistiriyor
(1,276 puan) tarafından
O zaman ne diyim , Allah yardımcın olsun. Destek vermezse, konuşmanı bile saygısızlık olarak algılarsa sıkıntı çok büyük. Pislik yapıp üzerine de yürüyebilir ben sizin yapınızı bilemiyorum ki.. o zaman arana mesafe koy, çok konuşma, duymamazlıktan gel, seni ilgilendiren konularda eşinin üzerine at o düşünsün. Versin cevabını.
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Pek susabilen bi insan değilim yapı meselesi canım demek ki anında cevap vermen lazım karşındakine önemli olan o dilinin kemiği olmasın çat çat konuş yani kırılan kırılsın boşver senden kıymetli mi sanki
tarafından
Çok kırıyorlar dayanamıyorum artık
(2,672 puan) tarafından
Sustukça senin içinde birikir kendine yaparsın hep susma canım seni üzeni sende üz gerekirse
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ben küçüklüğümden beri öyleyim kendimi savunamiyorum pek ya kimseyle tartisamiyorum kimsenin ağzının payını veremiyorum en sevmediğim huyum keşke biraz dişli olsaydim
tarafından
Vallahi ben değişmeye çalışacağım yoksa olan bana olacak
0 oy
tarafından
Merak etme böyle içine işleye işleye bi bakmışsın canına tak dediği yerde hazır cevap oluvermişsin bu işler zamanla oluyor ama düşün bana bunu yaptı unutmamam lazım karşılığını almalı diye
tarafından
Valla 2 ci de kız olacağını duyunca bana çok laf söyledi şimdi suekli laf sokuyorum o konuda zaten ama daha da canları sıkılaın ki benle ugrasmasinlar istiyorum
tarafından
O zaman kim canını sıktıysa birbirine sokcan ama birşey yapmamış gibide yanlarında durup izliceksin kendinle uğraşılsın istemiyorsan tek yolu birbirlerine düşürmek cinsiyeti ayrıca erkek belirliyor kendi ogullarina söyleseler ya hala şu cahil düşünce değişmiyor
tarafından
Canım kızlarım kızdan var fayda kız olsun çamurdan olsun canım evlatlarim diye sev hep yanlarında
0 oy
(2,900 puan) tarafından
Susma canim ben  eşimle evlenmeden önce bı nisanlandim 3 ay nişanlı kaldım. Snra olmadı baktım olmuyor yüzüklerini verdim geri hiç bişe demiyordum sesim çıkmazdı ne deseler tamam der bırakırdım olumsuz bişe demezdim...sonra birgün bişe oldu bende dediklerine karşı bişe dedim hemen canı cehenneme pislik hayvan kadın kaldırdı bana dedi Lal gelin dile çıktı... Smdi de eşim ve ailesi bana karşı iyiler ama susmuyorum eşime yeri gelir sesim yükseldi mi bişe yaparım diye korkuyor geçen bı tartistik bensiz ailesine gidiyor diye dedim bitsin bu olay ailemizle konusalim ... Barisana kadar peşimde dolandı. O da hatalı benim durdduk yere tartışma cikardim
0 oy
(15,008 puan) tarafından
Doluyorum doluyorum en son patliyorum sonra birşey diyemiyorlar sabır ettiğimi bile bile yapınca da gözüm dönüyor o an patliyorum bı anda :D 
tarafından
Bende öyle olacağım sanırım en sonunda:D
0 oy
tarafından

Bu çoğu kişide büyük sorun aslında bir ara bende çok eziliyordum küçük ySta evlendim bende 19 yaşında nerde ne tepki vereceğini tam kestireniyordum bı ara çok cikistim sonra tepki alınca içime çekildim kim ne laf soksa susardim hiç cevap veremezdim.simdi evliliğim 6.yili kim ne derse hemeen cevap veriyorum içinde tutmuyorum yada susup uzaklaşıyorum onlardan.mesela görümcem Bir şey dedi o an cevap veremediysem ortamdan falan dolayı diyelim sonra hesabını sorarım sende içine atiysan sonradan söyle ama mutlaka söyle böyle başla sonra açılırsin şimdi eşimin ailesinde adım yamman geline çıkmış :D

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Canını yakanın canını yak topla kendjni dik dur sana cevap verene sende ver susma baktin seni asagliyorlarmi sen daha fazla asagla seni aglatana kadar delirttilermi sende onlari delirt ozguvenli ol hic bisi olmaz düzelirsin
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canım kim canını sıkıyosa gayet rahat bi şekilde gerekeni söyleyeceksin 

Daha ötesi varmı relax ol biraz, onlar seni kırmaya korkmuyosa sen niye kendini yiyosun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 293 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 516 göst.
22 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 244 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,754 cevap

333,670 kullanıcı

...