0 oy
269 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Kullanan var mı nasıl çekim gücü 

image

11 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Kaynananda kırmızısı var hiç güzel çekmiyor Allah'a emanet halının üstünde gidip geliyor 
tarafından
Benim de öyle kayınvalidem de vardı öyle gırgır niyetine kullanıyordu :) ama gırgır bile daha yararlı bundan :) :) anne atalım bunu filan dedim ama en son bende kırıldı :) :) gitti kendine dyson V15 aldı :) :) kırmasaydım almazdı dedim sayemde aldın :) :)
(2,764 puan) tarafından
Valla öylei özellikle kahvaltıdan sonra masa altına açıyoruz ama inan ben elimle silip toplasam daha iyi :) kaynanamnkinin de kırılmaya ihtiyacı var bak :)
tarafından
Kesinlikle :) :) 5 para etmiyor valla ya
-Reklam-
0 oy
(4,570 puan) tarafından
Fakir in dik süpürgesini kullanıyorum ben bunu bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Bunun kirmizisi var annemde canavar gibi ama ne kadar ucmus fiyati :) 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Bunların çekiş gücüne bak düşükse gırgır alsan daha faydalı olur bacım bunun benzeri kayınvalidemde var gırgır niyetine kullanıyor kahvaltıdan sonra masanın altını süpürüyoruz falan ekstra evi temizlemek için çekiş gücü yüksek makina aldı 
0 oy
(60 puan) tarafından
Girgir gibi valla bana ev hediyesi getirmis akrabalar dip bucak temizlikte kullanilmaz ama günlük şöyle bi halinin üstünü qlmaya kullaniyorum.
0 oy
(577 puan) tarafından
Kvalidemde kırmızı var iyi falan ama ben evini süpürürken ucunu çıkartıp eğilerek temizlemek istiyorum o da pek mümkün değil 

İçime sinmiyor yaptığım temizlik sanki üstünkörü yapıp geçiyorsun gibi
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Ben çok memnunum 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kaujnbalidem de kırmızısı var Bi kere süpürgeyi dedim.oglan kırık falan dökmüştü  girgirlasam.daha iyi hiç almiyo.ona rağmen de canavar gibi ses.cikartiyo
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Çabuk bozuluyor bunlar 
0 oy
(4,654 puan) tarafından
6 senedir kullanıyorum desem yeterince anlaşılır olur herhalde ☺
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Siyahı var bende. Dyson ları görünce bu gırgır gibi geliyor ☺ ama çocuk yerlere kırıntı falan dökünce hemen çekmeye iyi oluyor hiç yoktan iyidir yani ☺ 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,723 soru

24,089,576 cevap

331,687 kullanıcı

...