0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,076 puan) tarafından
Kızlar lactamil emziren anne çayı aldım süt artsın diye iştahım bıçak gibi kesildi tatlisiz duramayan ben tatlı falan canım çekmiyor yemek yiyesim gelmiyor zorla yiyorum 58 kiloya düştüm resmen bugün tartıldım sütüm yine aynı zaten azdı yine aynı hayvannn gibi yemek yiyordum şimdi çeyrek ekmek bile zor yiyorum anlam veremedim 

3 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
Onu bende kullandım da bebeğim ishal olmuştu canım direk yarısında attım içinde bir çok vitamin felan varya ondan iştahını kesmiştir 
(1,076 puan) tarafından
İyi mi acaba zaten kilo vermek istiyordum kendiliğinden iştahım kapandı bı yandan benim için iyi oldu ama bilemedim
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Ben süt artsın diye pekmezi sulandırıp içtim.Rezen çayı içtim sabah akşam pekmezi sulandırılmış ic sütun olur.
(1,076 puan) tarafından
Kız onları da denedim sütüm az yinede ne yapacam bilmiyorum
0 oy
tarafından
Canım başka bişey olabilir mi bende kullandım göğüslerim patlayacak gibiydi gece emzirmeye kalktikca çocuğu beşikten almadan ne yiyebilirim diye dusunuyodum belki başka bişey kesmiştir 
(1,076 puan) tarafından
Sanmıyorum çaya başladım iştah kesildi hatta bugün oğlumu kontrole götürdüm tartıya çıktı hemşireye dedim dur bende çıkayım hemşire dedi doğum kilolarin hepsi gitmiş iyi olmuşsun dedi bakalım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.