0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,681 puan) tarafından
tarafından kapalı
kızım 2 yaşına giricek oğlumda 6 yaşında eşimle kavga edince çocuklarım gözümün içine bakıyor o kadar çaresiz kaliyorum ki o an ağlayamıyorum bağıramıyorum mesela bugün kavga ettik eşim ağır kelimeler kullandı oğlumla kızım odada televizyon izliyolardı yatak odasına gittim toplamak mazereti ile ama ağladım oğlum geldi arkamdan sarıldı kızımda hemen geldi oyuncağından getirmiş o kadar zoruma gidiyor ki bazı şeyler kendimi öldürmek bile geliyor ama bana birşey olursa çocuklarim bensiz duramaz anneme defalarca anlattım ama bende babanızdan yıllarca çektim boşansan nolucak çocuklarin var dedi beni hep reddettiler öyle ne yapıcam bilmiyorum rabbimden sabır istiyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendı ayakların uzerınde duramaz mısın? Aılene calıscagını soylesen onlar baksa yanı kımsenın kımseyı cekme zorunlulugu yok bu hayata bır kere gelıyoruz
(2,681 puan) tarafından
ailem bakmaz onlarda bi kafa anlayisi var millete ne deriz
(6,700 puan) tarafından
Ay bu millet kim yaa bulup ağızlarına mühür vurasim var
-Reklam-
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Canim Allah yardımcın olsun. Halbuki annen seni daha iyi anlamali ben cektim evladim niye ceksin demeli ama bazen etrafin konusma korkusu onlari da sindiriyor. 2 cocukla cok zor simdilik. Ama kizinda bi büyüsün annesi daha da guclu bir kadin olacaksin. Ne denir bilmiyorum ama Allah ailene vijdan versin. Esine de akil. İnsallah sorunlarınizi cozersiniz

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 576 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,489,576 soru

24,345,673 cevap

346,241 kullanıcı

...