+1 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,247 puan) tarafından
Kızlar cinnet geçiricem artık asla ciğer et köfte vs. Yemiyor ve ciddi derecede kansızlığı var sabah afedersiniz yaptım yine yalvarıyorum resmen ye diye sevmemekten değil inattan yemiyir dalga geçer gibi ekmeğin içinden nokta kadar parça alıp onun kadar içine koymami istiyor onud yapıyorm ikinciye asla istemiyor yesin yeter ki dedim telefon verdim yok ya yok yemiyor telefonu alıp masadan kalkıyor sinirden aldım elinden masadaki tabağı ters çevirdi döktü tuttum kolundan odasına götürdüm kapattım kapısını agladı odasında sonra çıkıp her odanın kapısını hızlıca duvara vurmaya çalışıyor arkasında takoz var istediği ses çıkmıyor diye her yeri dağıtıyor bn şımarttm birazda bnde var kardeşi oldu dışlanmış hissetmesn kıskanmasn diye (evde) istediklerini yaptım yaptım şuan asla dinlemiyor 

Şimdi yaptığımı yemezse yiyene kdr vermiycem yada başka nsl davranmaliyim

7 Cevaplar

+1 oy
(53,485 puan) tarafından
tv telefon abur cubur verme ama cok inatlar
(163,183 puan) tarafından
kuzey cekmeceden cikolata almis 5 dk once bana ac diyo neden dedim ben istemiyom gobek istedi dedi actim yedi
(53,485 puan) tarafından
ay ne güldüm göbek istedi iyiymis ☺️☺️☺️
(163,183 puan) tarafından
kendu hic bisi istenezki zaten
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Benım cozumu ınat durumunda ondan daha ınat oldugumu kanıtlamak oluyor butun oyuncakları kaldırıyorum baza altına tv fişten cekılıyor telefon zaten vermezsem alamaz asla abur cubur ve market bıdaha yok dıyorum aglıyor 5 dk sonra  sonunda pes ediyor gelıp dedıgımı yapıyor saatler sürdügü de oldu başlarda ama zamanla süre kısaldı uzatmıyor artık bılıyor cunku dedıgımı yaptıgımı 2 gun oyuncak sız tv sız abur cubursuz geçirdiği oldu :D verme yemek falan acıkınca ılla gelecek bısı olmaz aksama kadar yemezse  en son yatmadan sor yemek ıstıyor musun baska yemek yok de secenek sunma ya aç kalır ya yer 

(1,247 puan) tarafından
dün akşam 11 de çorba yedi sadece sabahta böyle yapınca masaya geri oturtmadm biraz önce gelip bana makarna pilav çorba yap diyor :))) şimdi koyucm telefon televizyonda açmıycm bakalım nasıl geçecek bugün
(53,485 puan) tarafından
benimki de hiç yemiyo cok asiri seciyo makarna makarna makarna onada bikinca.ac kaliyo
tarafından
Benımkı yemek yıyo tek sevmedıgım patlıcan onu da yiyor ac kalıcagını bılıyor :D geçen evde yemedı tamam o zaman kalkabılırsın yemek yok baska dedım tamam annecım dedı aksama kadar bekledı aksamda patlıcan verecektim plansız gelmıstı annemlere gıttık annemde patlıcan yapmıs hanı yetmiyordu benım oglan bır acık ıs bır tabak karnıyarıgı abartmıyorum koca ıkı patlıcanı ekmek bana bana bıtırdım :D sadece ızledım valla ama yemekten cok baska seylerde inadı benımkının kesınlıkle kararlı olmak gerekiyor yoksa parmaklarında oynatıyorlar :D
(53,485 puan) tarafından
yarasin kuzuma benimki hayatta yemez ac uyusada ☺️ simdi cigkofte istedi lavasina malzemeleri sariyo bi koftesinden koymuyor tursusuna bayiliyo ondan cani cekti cok saglikli ya☺️
tarafından
saglıklı tabı tursu mıs gıbı :) benimki de bayılır tursu ya acı olmazsa cıg kofte de yer ben kendım tapıyorum evde acını koymadan ayırıyorum onu ayrı yoguruyorum :D
0 oy
(103 puan) tarafından
Benim çocuğum 3 yaşında değil ciğer et balık hiç birini yemiyor asla inat yapmıyorum ve yapmayacağım da ne yapıyorum evde kendim bulyon yapıyorum veya ne yapıyorum farklı secenekle sunuyorum, hepimiz hamilelik yaşadık bulantinin nasl bir duygu olduğunu biliyoruz, empati kuruyorum belki onunda öyledir diye bekliyorum Dr da gittim aynı şeyleri destekledi seçenek sunmak güzeldir . Et yemiyor ama sucuk seviyor evde kendim yapıyorum gibi gibi gibi 
(1,247 puan) tarafından
Bende böyle yaptığım için zaten bu şekilde sevmiyorum yemicm diyip kestirip atıyor doktor özellikle ciğer et yiyecek dedi ilaçta başladık yoksa ben bu kadar inatla ağlatarak yedirmedm hiç o yüzden kalkıp gidiyor
(103 puan) tarafından
Senn uzulmeni o kadar iyi anlıyorum ki bend öyleyim yemiyor zorlamiyorum zorladikca inat oluyor asla ceza da vermiyorum çünkü kendimin de yemeği şeyler var aynı şey bana yapılsa diyorum. Alternatif veriyorum ciğer kavurma değil siste denedin mi canm mesala bnmki sunumu şık olacak görseli güzel olacak çocuklar paketli şeyleri sever öyle denemk isteyebilirisn canm
0 oy
(728 puan) tarafından
Ceza işe yaramaz benim de kızım 3.5 yaşında çok inatçı.Ben seçenek sunuyorum.Ve daha iki üç gün önce bir psikolog bir çoçuğa ihtiyaçını o ifade etöeden karşılarsanız şımarık olur idyordu hak verdim ben de öşe yaptım dinlemiyor.Seçeneği o an ki durama göre sunuyorum yemek istiyor sçım diyorsayemeeimi istediğim iki şeyi sunuyorum başka biriey isterse vermiyorum bunlardam seçebişirsin diyprum.Kardeşi uyuyor bir oyuncak çok ses yapıyor sesizce mi oynamak istersin yoksa anne onu kaşdırsın mı diyorum öncesinde söylediğin için seçenek sumuş ve o da seçip sonucuna da kendi katlanmak zorunda kalır.Ses yaparsa kaldırıyorum ağlıypr benim diyor evet kızım senin oyuncağın anne sana sordu sessiz mi oynamak istersiniz kaldırayım mı sessiz oynamadın o zaman kaldırmamı tercih ettin diyorum biraz ağlayıp sarılıypr vs ama oyuncağı vermiyorum tabi hemen başka şeylerle oynuyor.Ve çok fazla yol aldık şuan inadı azalmaya başladı.Eğer sinirlenir üzerine gider ceza verirsen inat duygusunu beslersin hün geçtikçe artar.Ben seçenek sunarken bile sinirli değil sakin normal birşekilde söyleyip ağladığında da sakin bir şekilde ifade ediyorum sen seçtin ağla filan der ya da kızarsan işe yaramıyor daha çok öfkeleniyor.Sakince bekliyorum biraz durulunca sarılmaya ihtiyaç duyor sonra normale dönüyor tavsiye ederim.
0 oy
tarafından

Kızım 4 buçuk yaşında yemek konusunda 6 aylık olduğundan beri sıkıntı yaşıyoruz ama diğer türlü aşırı inat olmuş yani eğer ben huyuna gitmesem katliam çıkacak galiba ☺️:'(

0 oy
tarafından
Bu benim oğlumda da var ama yinede akıllı oğlum üçe kadar sayıyorum diyorum üç demeden inadı bitiuo
0 oy
tarafından
ilgilenmeyin size donecek

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 93 göst.
30 Mart 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 235 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.