0 oy
1,238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bılıyorsunuz ben gurbetteyım esımın işi nedenıyle, 3 sene once esımın ıs arkadası evlendı ev bakıyorlardı cok yardımcı olduk esımle, sonra cocugun eşi geldı ben cok destek oldum aradım sordum sıkılmasın kendını yalnız hıssetmesın dıye, bır sure sonra da sankı benı kullanıyormus gıbı hıssetmeye basladım, mesela bıryere gıderken bızım arabamız oldugu ıcın beraber gıdıyorduk donuste bıze gelın kahve ıcelım dedıgımde gelıyorlardı ama bırkere bızı cagırmadılar, aynı zamanda kız da evıne hıc davet etmedı, bebegı oldu burda yalnız dıye gelıp cocuga bakayım sen dus al ıstersen yada yemek vs yapayım dedıgımde 40ı cıktıktan sonra gelsen olur mu komsumu bıle kabul edemedım demıstı bu lafından sonra mesafe koydum bu sefer hersey ıcın benı aramaya basladı ıste sende mama onlugu var mı mama kabı var mı senın kucuk bıberon duruyor mu vs vs gıbı, bunlar almak ıcınde eşini yolluyordu, bırkere esı gelemedı cocukla ben gıttım vermeye kapıdan aldı gel bıle demedı kı mevzum gelmek degıl bana olan tavrı, boyle boyle 1.5 senedır konusmuyoruz, 1 hafta once esım hatırlattı onlar adıyamanlıydı bılıyosun dımı deprem sırasında adıyamandaymıslar sukur bırsey olmamıs ama akrabalarından vefat edenler varmıs dedı, dun de cocugu gorduk bıtmıs yanı ruh gıbı konusamıyor, esımde sen ıstersen ara kızı konus dedı ama su saatten sonra anlamı olur mu? Acıkcası ters bırsey soyler bende asla susmam bu sefer eslerımızın arasına yansır bu durum dıye korkuyorum 

27 Cevaplar

0 oy
(2,247 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun ama ben olsam oralı olmazdım canım eşinle arkadaşı diyalog kursunlar 
tarafından
Onlar arada konusuyorlar zaten bende vazgectım valla
-Reklam-
0 oy
(2,900 puan) tarafından
Sen insanlığını yap 1.5 yıl öncesine kadar yapmışsın smdi de yap canim. Geçmiş olsun de başınız sağolsun de akrabalarından ölen varmış. Snra mesafeni yine koru. İlk attığın msj olsun gibi ilk ve son olsun daha da yazma . 
tarafından
Ya dun cok dusundum ınan ıcımden gelmıyor yani hanı yollasam da sırf yollamak ıcın olucak o yuzden vazgectım
(2,900 puan) tarafından
Anladım canım ama sana düşen insaligini yap kötülüğe kotuluk diye karşılık verilmez benim açımdan
Bende izlediklerime coguykez ben msj atarım napiyorsun ne ediyorsun diye bı kere dönüşte demediler ki hele bu kızı sorayım napiyor diye mesela benim en yakın güya küçüklük arkadaşım apartman birdi yedigimiz icdigimiz giydigimizz nerdeyse birdi ben kız kardeşime kıyafet vermezdim onnla giyerdim ama birgün kendiliğinden msj atmadı sadece bı nisanliydi msj attı napiyorsun sana gelecem kahvaltıya geldi helali hoş olsun güzel vakit geçirdik smdi Konya'ya evli kendi de msj atmaz yine ben atarim
0 oy
(413 puan) tarafından
Benimde senin gibi bir durum oldu esimin arkadaşı evlendi pandemi döneminde gidemedik evlerine bebekleri oldu zaman baya geçti yani 1 buçuk sene falan oldu sonra esimi ikna edip gittik ayıptır soylemesi hediyesini kızına büyük 1 battaniye bir takım elbise götürdük ayrıca tatlı içecek te götürdük a onlar bize gelmedi oğlum sünnet oldu bir bebeğim daha oldu gelmediler hiç gelmedi fırsatımız yok bilmem ne falan da filan bisey 9ldugunda hep qriyo soruyor ama gelmeyiyor şimdi oda hamile  ayında Bende ona gitmicem içimden gelmiyor 

Yani sende sor ama sonuçta depremzede yani onlarda enkazdan kalıp olebilirlwedi Allah var bosver 
tarafından
Kuzum valla ıcımden gelmıyor sırf yapmak ıcınde yapamam samımı olmaz baktım numaramı da sılmıs whatsaptan o yuzden vazgectın
(413 puan) tarafından
Hmm sen bilirsin canm sen tanıyorsun onu
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Sanki sen bu olayı daha öncede anlatmıştım vefasızlıgı 

Ara insanlık sende kalsın ben arardım. Belki der ben neler ettim bu kız ne insanmıs diye terslerse de hidaha konusma
tarafından
Evet evet anlatmıstım benım hatam var mı dıye sormustum o zamanlar, yok valla arayasım kalmadı benım hıc ıcımden gelmıyo
0 oy
tarafından
İlk başta yaz diyecektim de bikaç yoruma bakınca vazgeçtim. Hayır kesinlikle yazma. Ben olsam yazmazdım. 
tarafından
Bende vazgectım numaramı da sılmıs zTeb
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Onun sana olan tavrı eşler arasına yansımadıysa senin ona olan tavrın da yansımaz demektir. Kullanıldığını hissettiysen bu gerçektir, tartışılmaz. Ara, sor ama gel kelimesini, görüşelim kelimesini asla ağzına alma. Var mı dediği herşeye yok dersin. Senden ona iğne geçmesin, aklı varsa tavrını anlar, anlamıyorsa ne alaa memleket. Konuş evet ama duruşunu bozma. 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ben aramazdım sanırım ama yüz bulmasın diye evet acıları var ama böylesine başınız sağ olsun desende yaranamazsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 708 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozlemmmm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 251 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 522 göst.