+1 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (2,528 puan) tarafından

Daha önceki postumda renkleri öğrenmek için bir etkinlikte göstermiştim şimdi etkinliğimizi biraz

daha geliştirdik. 

Islak mendil paketi kapaklarını saklıyorum masanın üzerine yapıştırıp içerisine resimler çizeceğim kapakları açarak eşleştirme oynayacağız yani her resimden iki tane çizeceğim aynı olanları bulacağız. <3

Daha önce ki paylaştığım post için yaptım bu sefer kapakları masaya yapıştırdım içini karşıdaki renklerden boyadım, kızımın açtığı kapağın içindeki rengin çubuğunu bulup renkli dairenin içine koyuyoruz. Sizlere de fikir olsun. 

Ben lise çocuk gelişimi mezunuyum ingilizce hocamız vardı Yalçın hoca ilk dersimizde ileride çocuk gelişimci olamasanız bile bilgili bir anne olacaksınız demişti. Şimdi oturdu cümlesi burdan o hocama selam olsun. 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(6,303 puan) tarafından
Çok güzel çocuğun kaç aylık masallah 
(2,528 puan) tarafından
19 aylık ablası ♥️
(6,303 puan) tarafından
Ayy masallah bnm kız 30 aylik daha blmiyor
(2,528 puan) tarafından
Yebi öğreniyoruz biz de hemen olmaz ki siz de bu şekilde yapabilirsiniz farklı teknikler her zaman dikkat çeker.
(8,158 puan) tarafından
Rabia Ikra ben de kendime kızıyordum acaba bende mi problem var? Çocuğum hale niye öğrenmedi, neden öğretemedim diye kızıyordum kendime. 28 aylık bu arada
(6,303 puan) tarafından
Mimar anne ögrendimi bnm kız aşırı telefon bagmlisi olmuş sabah akşam artık kaldryorum olmuyor nerde görse gidip getryor renkleeti geçen gün öğretmeye calsitim renkli topları bowlinlerin rengine göre bardaklara koyması istedim eliyle hepsini darma duman etti istemiyor oyuncakları duvara vuruyor
(2,528 puan) tarafından
Sırf telefon TV bakmasın diye bu çabalarım. Telefonla da öğrenir ama ben öyle olsun istemiyorum hayvan seslerini de kitaptan öğrendik hayvanları tek tek gösterip sesleri çıkardım o şekilde öğrendik. Vermeyin telefon ağlasın bir şey olmaz unutturun onun iyiliği için unutturun
(8,158 puan) tarafından
Yok kız ben ne zamandır uğraşıyorum bir de. Her şeyi gösterirken sıfatla söylüyorum öğrensin diye. Bir de benim kızım telefona bakmaz. TV zaten evde yok. Bazen babanneler anneanneler ve eşim açıyor tel. O da çok nadir
(2,528 puan) tarafından
Diğer arkadaş için söyledim telefon bağımlısı demiş ya. Belki dikkatini çekmiyordur zamanla öğrenir inşaallah
(6,303 puan) tarafından
Hakksiiniz Mesude hanım bugün itibariyle biraktrddim Allah razı olsun sizin postunuzdan snra bugün etkinlik yaptık eşime dedim renkli karton sulu boya al etkinlik yap gerçekten kızım çok bagmli yedi yrmidirot saat elinde artık kör olacak saçma sapan şeyler izliyri bugün hiç eline vermdim siz vesile oldunuz Allah razı olsun bisiru etkinlik buldum ekran çektim hepsini uygulacm inşalalah sabah 5 ten beri hiç uyyamadim gerçekten üzüntüden çok hırçın bizi dövüyor
(2,528 puan) tarafından
Bunları hep telefondan hem gözlerine hem geleceğine zarar. Büyüklerimiz şimdi çocuk büyütmekte ne var ki diyor aksine şimdi daha zor çocuklarımızı TV den telefondan uzak tutmak çok zor önceden bahçede oynardım tek bırakma şansımız asla yok sürekli de başında bekleyemiyoruz dört duvar arasında yetiştirmek çok zor. Ama başarabilirsiniz ağlasın ağlamak iyidir ciğerleri açılır onun iyiliği içinde yapıyorsunuz bunu. Hem artık anlayacak da yaşta bir de sizin için etkinlikler daha kolay büyümüş artık bir sürü etkinlikler yapabilirsiniz. Hem daha çok sosyalleşir size cevap verdikçe kendine özgüveni gelir telefon arkadaş edinmeye bile engel oluyor kimseyi gözleri görmüyor çünkü alptug.ile. aktiviteler bu sayfayı takip edin çok güzel etkinlikler paylaşıyor annemiz.
(6,303 puan) tarafından
Kesinlkle haklısın bnm yeni taşındım önceki evim de kimsen yoktu park uzaktu pandemi.atlattik çıkamıyorduk hiç dışarı ama kızım baya bağlandı çok sınırlı asabi Google den de baktım depresyon agresif hep telfin yuzindenmis çok üzülüyorum kötü bir annemiyim dye sabahtan mercimek başka KAP'a aktarma oyunu oynadık halka oyunu oyndadik hiç telefon istemdi tekwginu artık saklıyorum baya zararlı bide telefona bakmdan yemek yemiyor altını actrmiyor blmiyorum neyapcm:(
(2,528 puan) tarafından
Takip ettiğim bir hemşire var telefona bakarak yiyeceğine aç kalsın diyor o kadar kötü yani bu telefon. Bu tarz oyunlar oynayarak da yiyebilir farklı şekillerde yedirmeyi deneyin. Telefon bağımlısı çocuklar arkadaş edinemiyor en çok da bu kötü bir çocuğun arkadaşınız olmaması çocukluğunu telefonla geçirmesi çok acı. Ama siz de üzmeyin kendinizi eminim ki çok iyi annesizin bazı şartlar bizleri buna sürüklüyor ama yol daha erken nereden dönersek o kadar iyi.
(6,303 puan) tarafından
Çok haklsiin valla iyiki postuna denk geldim Allah razı olsun kiizimin gözleri ağrıyor resemen artık bugün eline hiç vermedim mümkün mertebe hep sakliyacam hiç görmesin çekyat üstündeki bütün yastıkları tek tek aryro telefinu biizm zamanimzda telefon yoktu vala 18 yasimda kullandım smdiki cocukalr hiç iletsimden geri değiller yani göze zarar kolları elleri uyusiyir
(2,528 puan) tarafından
Rabbim hepimizden razı olsun zamanla unutur siz açığa çıkarmayın yeter ki.
https://ty.gl/4qbjaoxqic
https://ty.gl/hyi422cyud
Bu ikisini aylar önce aldım yıkanabilir mat siz de alıp eline verin sürekli boyasın sıkılınca yıkarsınız tekrar boyar. Bu kalemler de yıkanabilir her yerden kolay çıkıyor lekesi
(6,303 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim begeni yaptım bende boyama kitabı baya aldım dyer evi mizi bütün duvarlari çizmişti çıkmıyordu asla ev sahibi çıkardı bizi evi zaten ev rutubetliydi eşimde dyor eline kalem verme yeni eve taşıdım bunuda batrsa vala çok korkuyorum dye vermiyorum eline bir kaç daha büyüsün öyle verim dyorum çnkü çok boyiyor
(2,528 puan) tarafından
Bu boyalar ıslak mendille bike çıkıyor
(6,303 puan) tarafından
Yaa oylemi alırım ozmn alırım cnm çok saol valah sabahtandir etkinlik yaptryrium kaşıkları düzenleme çorapları çifti bulma mercimekleri başka kaba aktarma çok iyi oldu vala :) Allah senden razı olsun cnm
(2,528 puan) tarafından
Evet yıkanabilir. Bu dediğim matı da alın o da yıkanabilir suyuj altına tutunca boya akıyor tekrar tekrar yapabilir ♥️
(6,303 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum oyun hamuru aldı babası renkli karton sulu boya almış ben çizim yapip boyacam gösterip birlestme yapsın inşallah öğrenir:)
(2,528 puan) tarafından
Maşaallah öğrenir annesi
https://ty.gl/oakbvfox25 bu etkinlikte çok güzel fiyatı baya uygun ben de aldım yeni gelmesini bekliyoruz
(6,303 puan) tarafından
Eşim yeni işe grdi  yaa bizde yeni taşındık son kalaan parayida eşim karton sulu boya bide oyun hamuru aldı dedi mayısta ancak tam maaş alırım inşalalah yetrse kalırsa alır:( bende begenim hepsini favoriledim
(2,528 puan) tarafından
Evet siz favori yapın imkanınız ne zaman el verirse o zaman alırsınız. Biz artık oyuncak almıyoruz bu tarx kitaplar alıyoruz
(6,303 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bnm kız da hep yrtyor vala atyor çok üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eline sağlık tebrik ederim seni :) daha da farklı etkinlikler bekliyoruz :) 
(2,528 puan) tarafından
Her etkinlikte paylaşacağım sizlere de fikir olsun ♥️
0 oy
(53,736 puan) tarafından
cok güzel fikir
(2,528 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(359 puan) tarafından
Çok güzel ama benim oğlum asla etkinlik yapmıyor her şeyi dağıtıyor 20 aylık 
(359 puan) tarafından
Alıcı dili iyi ama ifade edici dili zayıf ne yazık ki
(359 puan) tarafından
Biraz daha mı:) Gecen gün duvara tırmanmaya çalışıyordu olmayınca da kızıyordu:)
(1,548 puan) tarafından
benm oglumda oyle anliyo konustugu dilide ben anlamiyorum :))
(1,548 puan) tarafından
duvardaki saate takti  benmkide 21 aylik koparmaya calisiyo rakamlari
(2,528 puan) tarafından
Çok şükür kızımın böyle yaramazlıkları yok☺️

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 265 göst.
0 oy
5 cevap 151 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde Halime tonka (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.