0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sürekli olmaz bu arada bir böyle hissederim, sanki hayat anlamsız bomboş ne yapıyorum ben diyorum.. içime bı  sıkıntı giriyor. Eşimle de çok srounlar var zaten. Sizin de oluyor mu böyle hissettiginiz?

5 Cevaplar

0 oy
(7,369 puan) tarafından
Dün öyleydim içinde bir sıkıntı vardı hatta esimede dedim dün akşama kadar öyleydim hiç bir yaoasim yoktu içimde bir sıkıntı vardı sürekli 
tarafından
İste şu an bende çok var uzandım öyle oğlumun yanına bende
(7,369 puan) tarafından
Geçmiyor canım ne yapsan geçmiyor yemin ederim dün buzluğa 4 saklama kabı yaprak sarma 3 saklama kabı sigara böreği yaptım hani kafam dağılsın maksat geçmedi hiçbir şekilde
tarafından
Bende şimdi uyumayı deniycem, bu saatte uyku iyi değil ama başka hiçbir şey yapasim yok, rabbim gönüllerimize ferahlık versin
(7,369 puan) tarafından
Uyku sıkıntıda var valla benim çok zor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Bugün öyleyim catacak yer arıyorum resmen eşim gözüme çok batıyor ev işi ,çocuk bakımı,yemek bulaşık gına geldi artık yeter diye bagirasim var 
tarafından
Belkide destek bulamayınca öyle hissediyor , sorumluluklar ve yalnızlık yıpratıyor en azından kendi adıma konuşacak olursam
(7,977 puan) tarafından
Aynen bence tek sebeb o
0 oy
(9,679 puan) tarafından

Olur arada bir ya :unsure:

0 oy
tarafından
Bende evlendim evleneli var o bunalım o sıkıntı geçmiyo evde hic bisey yapasım gelmiyo yasamak zor geliyo Allah feraha cıkarsın insallah 
tarafından
Amin inşallah canm..
0 oy
(6,696 puan) tarafından
La ilahe illallah tesbihatini çek canım ben öyle bunaldım zaman çekiyorum ve çok rahatliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 539 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 421 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
17 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cadna (4,420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,856 soru

24,103,953 cevap

332,593 kullanıcı

...