0 oy
1,537 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Ben anne olamıyorum, yapamıyorum. Severek evlendim, bebeğim isteyerek oldu, hamileliğin güzel geçti. Hep sevdim istedim doğsun diye gün saydım. 

Doğdu.. 

Ama ben ağladığında, saatlerce susmayıp uyumadığında sakin kalamıyorum. Duvarları yıkasım üstümü parçalayasım geliyor. Bebeğime asla zarar vermem, sinirimi dönüp kendimden çıkarıyorum, oturup ağlıyorum sinirden. Bazen hızlı sallıyorum bebeğim sakinlesin diye. Onda bile kendimi yiyorum naptım diye.

İşin özü ben anne olduktan sonra çok aşırı sinirli bi insan oldum. Yapamıyorum öfkemi kontrol edemiyorum. 1,5 aylık oldu bebeğim ama bu sinir ilk zamandan başladı gün geçtikçe biter dedm bitmiyor.


Kızlar ben napıcam? Ben böyle bir anne-insan olmak istemiyorum. Bebeğim beni görüp korksun istemiyorum. Ağladığında beki bana en ihtiyacı olan zamanda ben sinirli olmak istemiyorum. Doktora mı gitmeliyim napayım akıl verin bana yardım edin.. :'(

26 Cevaplar

0 oy
(4,664 puan) tarafından
Bnde anne olamiyorum cocugum yok malesef
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Canım sen bebeğine ne kadar gergin davranırsan o kadar aflar durmaz şefkat göster elini tut ona güvende olduğunu hissettir.
0 oy
(3,022 puan) tarafından
İstesen bi arkadasindan veya akrabadan yardim iste
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Canım bu durumları ben de yaşadım. Hele Bi bebeğin biraz büyüsün gülümsemeye başlasın. Seninle konuşur gibi sesler çıkarsın o zaman bebeğine bakmak zevkli gelecek. Şuan lohusalık tan ötürü böyle hissediyorsun. Benim oğlum 4aylık bakarken yoruluyorum ama uyuduğunda bile özlüyorum 1 saat bile uyusa uyansa da sarılsam oğluma diyorum. Emin ol geçicek biraz sakin olmaya çalış. 
0 oy
tarafından
Canim ben aynı senin dediklerini yaşadım ama geçti çok şükür hormoneldir bu sinirli süren boyunca kimse ile fazla görüşmemeye çalış ya da seni anlayacak insanlarla birlikte ol gerisi hallolur şimdi ben duzeldim şükür ama eşimin taraf ile kustuk anlayış göstermediler çok da umrumda değil zaten.
0 oy
(53 puan) tarafından
Çoğu anneye oluyor canım genelde lohusalık sendromu diyorlar.  uykusuz kaldığında yada bunaldığında eşinden annenden yardım iste. 2 saat dinlenmek bile rahatlamana yeter. Bebeğini hızlı sallama. Ağladığında keyfiye ağlamadığını hatırla. Ve bebeğin Allahın sana emaneti. Senin sevgine, sütüne ve ilgine muhtaç. Zamanla uyku düzeni vs oturur zaten. Tek önemli olan sabır ❤

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 435 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Masel (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 322 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 206 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,468,610 soru

24,061,123 cevap

330,153 kullanıcı

...