0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar ek gıdada tadimlarda 3 gün tattirdim yoğurt felan verdiğimde alerji olmadığı için verdiğim peynirleri 3 gün kuralına uymadim zaten yoğurda alerjimiz yok diye hata mı yaptım yumurta var sadece alerjimiz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hiçbirinde 3 gün kuralı uygulamadm sadece mercimek çilek kivi bunları 8 aylık oldktan sonra verdim
(269 puan) tarafından
Anladım canım doktorumuz kurala uygun ver dedi ve yumurta alerjimiz var  ama yoğurt ta kurala göre verdim alerji yok diye peynirleri de normal verdim ondan diyorum oda yoğurtla sütle oluyor ya diye
tarafından
Alerjik bir bebekşe sen dikkatli davran canım şükür bizde yoktu
(269 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım yeni farklı türde olanları öyle deneyerek veriyorum da hani peynirde yoğurttan ve sütten yapildigi için gerek duymadim kuralla vermeye
-Reklam-
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Bende labne ve kasar veriyordum oyle 3 gun denemedim. Zaten 2 sinide severek yiyordu. Cok degisiktir kizimin patatese alerjisi var ve tadini hic sevmiyor
tarafından
Hadi ya benimki patates canavarı hepsi farklı işte kuzucuklarin
(269 puan) tarafından
Canım zaten yoğurt tadımi yaptığım için alerji olmadığı için peynir ürünlerini kurala göre yapmadım ama yanlış mı yaptım diyorum bizimde yumurta alerjimiz var patates bizimkide sevmiyor ama patates çok alerjik değil demişlerdi aslında
(3,304 puan) tarafından
Canim takip et ozellikle kulak arkasinda kuruma catlama sivilcemsi kabariklik
(269 puan) tarafından
Tamm canım sağol

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,068 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 597 göst.
21 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,471,111 soru

24,094,208 cevap

331,964 kullanıcı

...