Ben gitmiştim ama faydasını göremedim. Psikologun bana kattığı tek şey duygularımı düşüncelerimi kontrol etmem oldu onun haricinde psikolojik ilaçlarında yan etkileri de var iyi edeyim derken daha kötü yapanda var. Gittiğimde neden buradasın diye sordu anlatmaya başladım işte yaşadığım olumsuzlukları. Anlattıkça not aldı daha sonra ilaç yazdı bunları deneyelim bir dahaki ay görüşürüz dedi. Dosyamı bir kağıda koydu kaldırdı. İlk zamanlar ilaç zaten s.a.l.a.k gibi yapıyor sürekli uyku hali filan bir de çalışıyorum iş yerinde uyukluyorum o derece. Bir ay geçti yine gittim ne gibi değişim oldu dedi. Uyumaktan uyku halinden uykuyu düşünmekten sorularıma odaklanamadım dedim yine konuştuk ettik sonra ilaçlara devam dedi. Bir dahaki ay yine geldi dedi bu sefer ilaçlar biraz daha iyi etmeye başladı normal hayatıma devam edebiliyordum bya mutluydum bir çok şeyi umursamıyordum. Bir dahaki ay yine aynı şekil gittim konuştuk ettik ilaç verdi gönderdi 5 ay kadar böyle devam etti sonra ilaçlarla düzelmeyi beklerken birden tam tersi etki yaptı daha fazla dibe düştüm. Ondan sonra da neden onca para verip kendime bu eziyeti yapayım dedim kendi kendime psikolojimi düzelttim kendimle konuşup herşeyin iyi olduğunu hiç birşeyin benden değerli olmadığını hayata bir daha gelmiceğimi ve hiç bir şeyi en umursamamayı öğrendim işte.
Ay ben gittim kendi özel yeriydi evlilik için sorunlarımı anlatıyodm birden başladı bende eşimden boşandım diye anlatmaya bu kadınin derdi çok dedim bidaha da gitmedim
1,486,823 soru
24,307,029 cevap
344,509 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın