0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (461 puan) tarafından
Sol göğsüm oluyor sadece. İlk oldugumda kızım 3 aylıktı ateş ve sıtma tutmustu defalarca terlemiştim emzirirken yaşlar akmıştı hep gözümden patlıcak gibi oluyodu göğsüm. 2 de ates olmadı ama halsizdim göğsüm şiş ve ağırdı ağrı vardı şimdi geceden beri yine aynı 3. Kez oluyor kızım 6 aylık oldu. 3 ayda 3 kere yasadım resmen. 

Şimdi ateşim yok ağrı var emzirirken çok ağrıyo kolumu kaldırmaya dermanım yok. Sabahtan beri 3 kez aynı göğsü verdim yumuşamadı diğerinden sızmaya başladı mecburen onu da vermek zorundayım. kızım agırlastı tasımak zor oluyor o da alıstı belli bi süre den sonra illa kucak istiyo hep yerde durmaz. Ağlıcam yaaa çaresizlikten. Annem memlekete gitti yardıma gelemez kayınvalidemde ilgilense bile daha çok sıkıntı yaşarım. 

Sağma makinem yok elimle sağmaya da gelmiyor süt hiç sağmamısım doğduğundan beri. Sıcak havlu koydum ama nafile. Dolapta lahanam da yok. Çok zor durumdayım anlayacagınız dua edin bana 

3 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Sıcak suyla masaj yap banyoda bende 3 kez mastit oldum
(461 puan) tarafından
Yaptım canım akşama kadar o göğsü emzirdim sıcak suya grdim anca yumuşadı
-Reklam-
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Dun bende oldum cnm. Benim kemiklerim falan da cok agrir hep. Cok sicak suyla banyo yaptim. Kemiklerim iyice isindi. Suyun altinda gogsume masaj yaptim.cikinca da agri kesici icip kizimla uyudum. Kemik agrim halsizligim gecmisti gogsum agriyo bi tek 
(461 puan) tarafından
Bende sıcak su ya girdim 2 kere parol içtim benimde dizlerim bacaklarım her yerim tutuluyor
0 oy
(915 puan) tarafından
Elin ile sağ yapacak başka bir şey yok gibi :( 
(461 puan) tarafından
Emzire emzire biraz rahatlattım sıcak suya girdim ben hiç sağmadım o yüzden süt çıkmıyo ki zaten elleyemiyorum tas gibi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 501 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde SakızSardunya (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
14 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zelis.6382 (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 190 göst.
11 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizmaaskim (295 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 242 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amerikanbebesi (4,311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,843 soru

24,117,036 cevap

333,286 kullanıcı

...